Oρφέας Αυγουστίδης: Έτοιμος να γίνει μπαμπάς – Το love story με τη σύντροφό του Γεωργία

Mια ευχάριστη είδηση είδε το φως της δημοσιότητας το πρωί της Παρασκευής και αυτή δεν είναι άλλη από το ότι ο Ορφέας Αυγουστίδης σε λίγους μήνες πρόκειται να γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά. 

Η σύντροφος του ηθοποιού βρίσκεται ήδη στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και οι δυο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας φροντίζοντας πάντα να κρατούν χαμηλούς τόνους. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που μέχρι σήμερα πολύ λίγοι ήταν εκείνοι που γνώριζαν για το ευτυχές γεγονός.

Το ζευγάρι είναι μαζί σχεδόν δυο χρόνια και οι φορές που τους έχουμε δει να εμφανίζονται μαζί είναι ελάχιστες. Το μόνο που ξέρουμε για τη σύντροφό του είναι πως ονομάζεται Γεωργία και δεν έχει καμία σχέση με τον κόσμο του θεάματος.

Τον περασμένο Μάρτιο μάλιστα οι δυο τους αποφάσισαν να δοκιμάσουν τη συμβίωση και εκ τότε ζουν κάτω από την ίδια στέγη. 

Μάλιστα, σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του ο Ορφέας Αυγουστίδης είχε μιλήσει για εκείνη με πολύ τρυφερά λόγια.

“Όταν είσαι με έναν άνθρωπο για χρόνια, προφανώς και είσαι γιατί κάποια πράγματα είναι ωραία που τα μοιράζεσαι. Κάποια κοινά έχεις βρει, κάπου αλλού που σου λείπει σε συμπληρώνει. Αυτό είναι μια ολόκληρη χημική αντίδραση. Μαζί τα ευχαριστιόμαστε όλα” είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ενώ σε άλλη συνέντευξη είχε μιλήσει για το ενδεχόμενο να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια λέγοντας, “Με ενδιαφέρει να κάνω οικογένεια και παιδιά. Και θα έλεγα πως είμαι στον δρόμο αυτό. Δεν είμαι άνθρωπος που κάνει δηλώσεις για τα προσωπικά του, αλλά ναι, όσο περνάει ο καιρός τα σκέφτομαι όλα αυτά και μόνο με τη σκέψη κάτι μέσα μου ετοιμάζεται. Είμαι, μάλλον, παραδοσιακός”.

Read More

And More