Paris Hilton: Η συγκλονιστική κατάθεση στο δικαστήριο – “Ένιωθα παραβιασμένη κάθε μέρα”

Στο δικαστήριο βρέθηκε χθες η Paris Hilton για να καταθέσει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε όταν ήταν εσώκλειστη σε σχολείο της Γιούτα. Η 39χρονη κληρονόμος κατηγόρησε το προσωπικό του Provo Canyon School για συναισθηματική, σωματική και ψυχολογική βία, κατά την παραμονή της εκεί ως έφηβο κορίτσι.

«Ονομάζομαι Paris Hilton, επιβίωσα από κακοποίηση ιδρύματος και μιλώ σήμερα εκ μέρους των εκατοντάδων χιλιάδων παιδιών σε τέτοιου είδους δομές στις ΗΠΑ», αναφέρει αρχικά στην κατάθεσή της και συνεχίζει «Τα τελευταία 20 χρόνια, βλέπω έναν επαναλαμβανόμενο εφιάλτη όπου με απαγάγουν στη μέση της νύχτας δυο άγνωστοι, με ψάχνουν γυμνή και με κλειδώνουν. Μακάρι να μπορούσα να σας πω ότι ήταν μόνο ένα όνειρο, αλλά δεν ισχύει».

«Δεχόμουν λεκτική, πνευματική και σωματική κακοποίηση σε καθημερινή βάση. Με απέκοψαν από τον έξω κόσμο και στερήθηκα όλα τα ανθρώπινα δικαιώματά μου. Χωρίς διάγνωση, με ανάγκασαν να καταναλώσω φάρμακα που με έκαναν να νιώθω μουδιασμένη και εξαντλημένη. Δεν ανέπνεα καθαρό αέρα ούτε είδα το φως του ήλιο για 11 μήνες. Δεν υπήρχε καθόλου ιδιωτικός χώρος -κάθε φορά που χρησιμοποιούσα το μπάνιο ή έκανα ντους, με παρακολουθούσαν. Στα 16 μου ένιωθα μάτια να κοιτάνε επίμονα το γυμνό σώμα μου. Ήμουν απλώς ένα παιδί και ένιωθα παραβιασμένη κάθε μέρα».

«Λέω την ιστορία μου, όχι για να με λυπούνται αλλά για να ρίξω φως σε όσα γίνονταν τότε και εξακολουθούν να συμβαίνουν τώρα», σημείωσε. «Οι άνθρωποι που εργάζονται, διαχειρίζονται και χρηματοδοτούν τέτοια προγράμματα θα πρέπει να ντρέπονται. Πώς μπορούν και ζουν γνωρίζοντας όλη αυτή την κακοποίηση;», τόνισε η Paris Hilton στο δικαστήριο.

 

Η διάσημη τηλεπερσόνα, επιχειρηματίας και κληρονόμος προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κλείσει το συγκεκριμένο σχολείο και άλλα παρόμοια ιδρύματα, όπου κακοποιούν ανήλικα παιδιά.

Read More

And More