Phil Collins: “Πετάει” στο δρόμο την πρώην σύζυγό του

Αποφασισμένος να “πετάξει” την πρώην σύζυγό του από την έπαυλή του στο Μαϊάμι είναι ο Phil Collns καθώς ανακάλυψε πως παντρεύτηκε στα κρυφά στο Λας Βέγκας. Την ίδια στιγμή βέβαια εκείνη δείχνει αποφασισμένη να μην πάει πουθενά απειλώντας τον με “βρώμικες” αποκαλύψεις και ζητώντας του λεφτά.

Πρόσφατα σύμφωνα με το  TMZ ,η τρίτη σύζυγος του Collins από την οποία χώρισε τπ 2008 πληρώνοντας το ακριβότερο μέχρι τώρα διαζύγιο, καθώς της παραχώρησε 39.500.000 ευρώ, του είπε ότι θα πήγαινε για επαγγελματικούς λόγους στο Λας Βέγκας.

Με έκπληξη ο 69χρονος τραγουδιστής ανακάλυψε πως η πρώην σύζυγός του – με την οποία το 2016 συγκατοίκησε στη χλιδάτη έπαυλή του στο Μαϊάμι για το καλό των δυο γιων τους – είχε παντρευτεί με μυστικό γάμο τον Τόμας Μπέιτς. Οργισμένος της ζήτησε την Παρασκευή να εγκαταλείψει το σπίτι του. Η 46χρονη όχι μόνο αρνήθηκε, αλλά άλλαξε και τους κωδικούς στις ηλεκτρονικές κλειδαριές από τις εξωτερικές πόρτες για να μη μπορεί να μπει μέσα ο Collins. Ήδη μάλιστα, διαμήνυσε στον τραγουδιστή ότι αν προχωρήσει στο αίτημα έξωσης θα προβεί σε ντροπιαστικές καταγγελίες, ζητώντας ταυτόχρονα να επαναπροσδιορίσουν  τους όρους του διαζυγίου τους.

Read More

And More