Rege-Jean Page: Ο Δούκας από το «Bridgerton» τραγουδάει στα ελληνικά και μαγεύει με τη φωνή του

Ο Rege-Jean Page έγινε γνωστός ως Δούκας του Hastings στη δημοφιλή σειρά Bridgerton, η οποία μέσα σε λίγες ημέρες κατάφερε να φτάσει στο νούμερο 1 στο Top 10 του Netflix σε 76 χώρες.

Ο γοητευτικός ηθοποιός πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει πως δεν θα βρίσκεται στον δεύτερο κύκλο της σειράς, αναφέροντας: «Μου είχε φανεί ενδιαφέρον, γιατί το ένιωθα σαν μια μίνι σειρά. Μπήκα, έκανα τη μικρή συνεισφορά μου και μετά η οικογένεια Bridgerton συνεχίζει την πορεία της». 

Πλέον ο 31χρονος ηθοποιός, έχει γίνει ιδιαίτερα ενεργός στα social media και μοιράζεται πολλά πράγματα με τους θαυμαστές τους. Αυτή τη φορά, ο Rege-Jean Page μας εντυπωσίασε, δείχνοντας ότι εκτός από καλός και γοητευτικός ηθοποιός έχει και πολύ καλή φωνή.

Ο Rege-Jean Page  που υποδύεται τον Ορφέα στην audio μεταφορά του The Sandman, τραγούδησε στα ελληνικά για τις ανάγκες του ρόλου του και μας άφησε άφωνους. Ο σκηνοθέτης και παραγωγός του έργου, Dirk Maggs, ανήρτησε το βίντεο στο Twitter, ενώ δηλώνει εντυπωσιασμένος με τις φωνητικές ικανότητες του ηθοποιού.

Read More

And More