Restart: Το μυστικό επιτυχίας των celebrities

Η Αμερικανίδα παραγωγός και παρουσιάστρια Όπρα Γουίνφρεϊ πίνει νερό στο όνομά τους, ο βρετανός ηθοποιός και παρουσιαστής Ράσελ Μπραντ τα έχει χαρακτηρίσει «σωτηρία ζωής» και το αγαπημένο Spice Girl Τζέρυ Χάλιγουέλ κοντεύει να ολοκληρώσει τη wish list της ζωής της χάρη σε αυτές. Το NLP (Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός) και οι εναλλακτικές πρακτικές επαναπροσδιορισμού της ζωής είναι η νέα αγάπη των απανταχού celebrities!

Γιατί άραγε αυτές οι τεχνικές έχουν τόσο μεγάλη απήχηση στους ανθρώπους της showbiz;
“Η απάντηση βρίσκεται στην έκθεση και στην επικοινωνία, μας εξηγεί ο Holistic Result Transformational Coaching Μανώλης Ισχάκης. «Στο βαθμό που οι άνθρωποι των media, της Τέχνης, της τηλεόρασης κλπ βρίσκονται σε μια διαρκή διαδικασία επικοινωνίας και έκθεσης στο κοινό, οι τεχνικές αυτές τους βοηθούν να συντονίσουν τις σκέψεις και τις προσλαμβάνουσες από τις αισθήσεις με τη σωστή χρήση της γλώσσας για το επιθυμητό αποτέλεσμα.»

Ωστόσο, ο Μανώλης Ισχάκης που ζει και δραστηριοποιείται στο Λονδίνο έχει αναπτύξει μια δική του μέθοδο που συνδυάζει τους δύο «αντιπάλους», τη σύγχρονη θετική ψυχολογία και το NLP. «Η αλήθεια είναι ότι η ψυχολογία σκάβει και ανασύρει τα «κακώς κείμενα» του παρελθόντος ενώ το NLP δίνει την ώθηση και την αυτοπεποίθηση για να κυνηγήσει κάποιος τους στόχους του.

Για μένα είναι απαραίτητος ο συνδυασμός των δύο για να σβήσουμε όσα μας κρατάνε προσκολλημένο στο παρελθόν και να επαναπρογραμματίσουμε τον εγκέφαλό μας για την επιτυχία.»


Με την πανδημία να υποχωρεί, τον εμβολιασμό να προχωράει και τα μέτρα να χαλαρώνουν, η ανθρωπότητα καλείτε να ανταπεξέλθει σε μια καινούρια πρόκληση , τη σταδιακή επανένταξή της στην κανονικότητα. Το Restart φαίνεται να είναι η ιδανική λύση. «Είναι ένα αμιγώς βιωματικό τριήμερο σεμινάριο που θα σου δείξει πως να σπάσεις τα περιοριστικά μοτίβα ώστε να ζεις ελεύθερος και με ηρεμία στο μυαλό, υπόσχεται ο Μανώλης Ισχάκης.

Φωτογραφίες @splashnews

Read More

And More