Robbie Williams: Το κακόγουστο αστείο στη χθεσινή του συναυλία – Αποκάλεσε «κλέφτες» τους Έλληνες

Μια μεγαλειώδη συναυλία στην Μαλακάσα έδωσε το βράδυ του Σαββάτου ο Robbie Williams για περίπου 20.000 κόσμο που παρευρέθηκαν στο Rockwave Festival.

Ο εκρηκτικός καλλιτέχνης από την Μεγάλη Βρετανία ήταν ιδιαίτερα εξομολογητικός με το κοινό ενώ δεν έλειψε να κάνει και χιούμορ. Ωστόσο ένα από τα αστεία του ήταν κάπως απρεπές… καθώς χαρακτήρισε τους Έλληνες «κλέφτες».

«Κανείς δεν ήθελε να αγγίξει τον πισινό μου αλλά ήθελαν να κλέψουν τις πέτρες από την μπλούζα μου. Αυτή είναι η Ελλάδα. Μπορείς να το κρατήσεις αυτό Robbie (σ.σ. το γιλέκο), θα τις πουλήσουμε αύριο στο ebay», ανέφερε ο Robbie Williams από τη σκηνή του Rockwave Festival, σε μία μάλλον αποτυχημένη του προσπάθεια να κάνει χιούμορ.

 

«Ήταν φουλ προσβλητικό, εμένα με έκανε έξαλλη. Δηλαδή έρχεται στη χώρα σου και σε βρίζει κιόλας; Δηλαδή ώπα, ρε φίλε», είπε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου μέσα από την εκπομπή της στον ΣΚΑΪ.

«Σιγά ρε φίλε, μαζέψου λίγο. Αν εγώ είμαι super star και έρχονται όλοι και με γλείφουν, θα έλεγα ότι έτσι είναι οι άνθρωποι, όχι όλη η χώρα», τόνισε η παρουσιάστρια του «Γεια Σου».

Read More

And More