Robin Sharma: Ποιες διάσημες Ελληνίδες έδωσαν το «παρών» στην ομιλία του – Φωτογραφίες

Ο κορυφαίος συγγραφέας των best seller Robin Sharma, ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και το απόγευμα της Κυριακής 14/1 πραγματοποίησε την ομιλία του με θέμα την αυτοβελτίωση, την αυτογνωσία και την ηγεσία στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου Tae Kwon Do.

Οικοδέσποινα της εκδήλωσης ήταν η Ελεονώρα Μελέτη και ομιλητής της έναρξης ήταν ο Απόστολος Κουμαρίνος, ιδρυτής της εταιρείας theSPEAKERS, ενός καινοτόμου χώρου ο οποίος εξειδικεύεται στην εξέλιξη και ανάπτυξη της δημόσιας ομιλίας.

Το παρών στην ομιλία του σπουδαίου συγγραφέα έδωσαν πολλές διάσημες Ελληνίδες, μεταξύ αυτών, οι: Σοφία Ζαχαράκη, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Μαρία Κορινθίου, Σόφη Πασχάλη, Κατερίνα Γκαγκάκη, Όλγα Λαφαζάνη και πολλές άλλες.

Ο Robin Sharma και η πορεία του:
Ο συγγραφέας Robin Sharma είναι ένας από τους 5 παγκοσμίως κορυφαίους συμβούλους σχετικά με θέματα προσωπικής επιτυχίας και καλλιέργειας των ηγετικών ικανοτήτων.

Το έργο του Robin Sharma έχει κυκλοφορήσει σε περισσότερες από 75 χώρες και έχει μεταφραστεί σχεδόν σε 90 γλώσσες, καθιστώντας τον έναν από τους πιο πολυδιαβασμένους συγγραφείς στον κόσμο. Η φήμη του απογειώθηκε με το βιβλίο «Ο μοναχός που πούλησε τη Ferrari του», το οποίο έχει βρεθεί στις κορυφαίες λίστες best seller πουλώντας πάνω από 5.000.000 αντίτυπα.


Με 16 διεθνή best seller βιβλία για τις ηγετικές δεξιότητες και την προσωπική επιτυχία, συμπεριλαμβανομένου του The «Leader Who Had No Title», του εκπληκτικού No #1 blockbuster αλλά και του δημοφιλή «Κλαμπ των 5 π.μ.», γι’ αυτό και ο ίδιος θεωρείται ένας από τους κορυφαίους ειδικούς ηγεσίας στον κόσμο, ενώ το έργο του «αγκαλιάζεται» από ροκ σταρ, βασιλείς, δισεκατομμυριούχους και διευθύνοντες συμβούλους διασημοτήτων.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More