Sean Penn: Στην Ουκρανία για να γυρίσει ντοκιμαντέρ για τη ρωσική εισβολή

Στην Ουκρανία βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Sean Penn, για να συναντηθεί με Ουκρανούς αξιωματούχους και στρατιωτικούς στο Κίεβο.

Ο χολιγουντιανός ηθοποιός και σκηνοθέτης γυρίζει ένα ντοκιμαντέρ για τη ρωσική εισβολή, όπως επιβεβαίωσε το Vice Studios στο Variety, καθώς η Ρωσία ξεκίνησε μια ευρείας κλίμακας επίθεση εναντίον της γειτονικής χώρας.

Ο Sean Penn, ο οποίος είναι και ανθρωπιστής ακτιβιστής τα τελευταία χρόνια, εμφανίστηκε σε συνέντευξη Τύπου της ουκρανικής κυβέρνησης στο Κίεβο χθες Πέμπτη, ακούγοντας κυβερνητικούς αξιωματούχους να μιλούν για την κρίση.

Δες τις φωτογραφίες: 

Σύμφωνα με το Newsweek, ο πασίγνωστος ηθοποιός Sean Penn έφτασε στο Κίεβο νωρίτερα αυτή την εβδομάδα και συναντήθηκε με την αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Iryna Vereshchuk, καθώς και με τοπικούς δημοσιογράφους και μέλη του στρατού.

Ο Sean Penn επισκέφθηκε τη χώρα και τον Νοέμβριο του 2021 για τις προετοιμασίες του ντοκιμαντέρ. Σύμφωνα με το Newsweek, οι επισκέψεις του τεκμηριώθηκαν από την υπηρεσία Τύπου των δυνάμεων επιχειρήσεων, η οποία δημοσίευσε φωτογραφίες από τις συναντήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκείνη την περίοδο.

Φωτογραφίες: Splash/Ideal Image, Reuters

Read More

And More