Selena Gomez: Η διάσημη τραγουδίστρια συγκλονίζει – Μας δείχνει την ουλή από την μεταμόσχευση νεφρού

Η Selena Gomez συγκλονίζει με την ανάρτηση στο Instagram, δείχνοντας μία φωτογραφία της με το σημάδι, την ουλή που έχει στο σώμα της, μετά την μεταμόσχευση νεφρού στην οποία υπεβλήθη, για να αντιμετωπίσει την ασθένεια από την οποία πάσχει, το Λύκο.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια με την εξωτική ομορφιά και τους εκατομμύρια followers στα social media, πόζαρε φορώντας ένα ολόσωμο μαγιό και έδειξε το σημάδι από την επέμβαση, την ουλή την οποία στο παρελθόν έκρυβε καλύπτοντας την με διάφορους τρόπους.


Συμφιλιωμένη πλέον με το σημάδι της στέλνει το δικό της μήνυμα δηλώνοντας, μέσα από την ανάρτησή της, πόσο περήφανη είναι γι’ αυτό. Η Selena Gomez υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση νεφρού πριν από τρία χρόνια, με σκοπό να θεραπευτεί από τον λύκο και δέχτηκε το νεφρό από μία αγαπημένη της φίλη η οποία ήταν δότρια.


Η 28χρονη pop star έγραψε: “Όταν πρωτοέκανα τη μεταμόσχευση, θυμάμαι ότι δυσκολευόμουν πολύ στην αρχή να δείχνω την ουλή μου. Δεν ήθελα να φαίνεται στις φωτογραφίες, οπότε φορούσα ρούχα που την κάλυπταν. Τώρα, νιώθω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από ποτέ για το ποια είμαι και για το τι έχω περάσει. Είμαι περήφανη για αυτό.”

Read More

And More