Sidarta: Ξεκαθαρίζει για τον καβγά που ξέσπασε σε live του – «Δεν κυκλοφορώ με μπράβους, μην πιστεύετε τίποτα»

Τη δική του εξήγηση για τον καβγά που ξέσπασε σε live του στη Θεσσαλονίκη τις προηγούμενες ημέρες θέλησε να δώσει ο Sidarta.

Μέσω της ανάρτησής του ο Sidarta διαψεύδει τα δημοσιεύματα που θέλουν τον καβγά να ξεκίνησε όταν αρνήθηκε να πιεί ένα σφηνάκι που του προσέφεραν, και ξεκαθαρίζει πως δεν κυκλοφορεί με μπράβους όπως ακούστηκε παρά μόνο με τους συνεργάτες της εταιρείας του.

«Καταρχάς, θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν είμαι τράπερ, ούτε με τη μουσική, ούτε με την υποτιμητική έννοια που χρησιμοποιούν τα media για όλους τους καλλιτέχνες του χώρου.

Θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν υποστηρίζω τη βία και δεν κυκλοφορώ με μπράβους, παρά μόνο με συνεργάτες της εταιρείας μου.

Έχω εμφανιστεί σε πάνω από 200 συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό, δεν έχω δώσει δικαίωμα και δεν έχω προκαλέσει κανέναν. Αυτό το ξέρουν πολύ καλά όσοι με γνωρίζουν προσωπικά, αλλά και όσοι με παρακολουθούν από τα media.

Όλες οι ιστορίες που ακούτε σχετικά με το σφηνάκι δεν ισχύουν. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, αλλά μην πιστεύετε τίποτα από όσα ακούτε από τα κανάλια. Προσπάθησαν να μου χαλάσουν τη συναυλία, υπερασπίστηκα τον εαυτό μου και τους συνεργάτες μου. Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας, είμαι καλά», έγραψε ο Sidarta.

Read More

And More