Sidarta: Ποιος είναι ο viral τράπερ στο Tik Tok με τους 52.000 followers

Ένα μικρό απόσπασμα από το καινούργιο του κομμάτι «Akomi» ήταν αρκετό για να τον κάνει viral στο Tik Tok. Ο Sidarta – το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Πάνος – αποτελεί έναν από τους ανερχόμενους και ταλαντούχους τράπερ της γενιάς του.

Ο 22χρονος καλλιτέχνης έχει κυκλοφορήσει κι άλλα hits, ωστόσο το «Akomi» ήταν εκείνο που τον έκανε ευρέως γνωστό μιας και κυκλοφόρησε σε δεκάδες βίντεο στη δημοφιλή πλατφόρμα. 

@sidarta157 AKOMI VIDEO Link in bio. @offbeatrecordsgr #akomi #sidarta #fyp ♬ AKOMI – SIDARTA & Beyond

 

Ο Sidarta δηλώνει βέρος Αθηναίος, ωστόσο κατάγεται από την Πελοπόννησο. Ο 22χρονος τράπερ ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική από μικρή ηλικία, εξαιτίας της μεγάλης αγάπης που είχε η μητέρα του. Ξεκίνησε να γράφει από 15 ετών, ασχολήθηκε με την ηχοληψία, ωστόσο δεν του άρεσε και έτσι κατέληξε στην ραπ.

«Είμαι πολύ αφοσιωμένος στη μουσική, είναι πολύ μεγάλη αγάπη. Όλα περιστρέφονται γύρω από αυτό. Μου αρέσει και η γυμναστική, όχι ότι ασχολούμαι. Δεν είμαι ράπερ είμαι καλλιτέχνης. Κάνω τα πάντα» εξομολογήθηκε σε podcast της LIFO.

Πώς βγήκε το όνομα Sidarta

Ο γοητευτικός Πάνος αποκάλυψε στην LIFO: «Πριν τρία τέσσερα χρόνια κάπου εκεί βρήκα το όνομα Sidarta. Είχα άλλο όνομα και έρχεται η αδερφή μου διαβάζει γενικά βιβλία και μου δείχνει το βιβλίο Σιντάρτα και μου λέει ωραίο όνομα για αυτό που κάνεις. Και λέω ισχύει. Δεν είχα διαβάσει το βιβλίο, πέρσι το καλοκαίρι διάβασα. Ταιριάζει πολύ με αυτό που ζω και πιστεύω».

Οι στίχοι της τραπ

«Οι στίχοι μου είναι αληθινοί, δεν λέω ψέματα. Είναι ένα μείγμα από ιστορίες που έχω ακούσει ή έχω ζήσει. Είναι πράγματα που έχω δει. Είμαι πολύ αυθόρμητος, δεν κάθομαι να φιλτράρω αυτά που θέλω να πω. Όμως έχω κάποια όρια, δεν είμαι αθυρόστομος. Δεν λέω αίσχη, δεν μου αρέσει να το παρακάνω. Το παρακάνω με τον ερωτισμό, τα άλλα δεν με εκφράζουν» αποκάλυψε επίσης σε podcast.

Ο νεαρός Sidarta αν και 22 έχει τεράστιο κοινό – ειδικά μετά το viral τραγούδι στο Tik Tok – και μετράει ήδη 52.000 followers στο Instagram. Ο δημοφιλής τράπερ έχει εκατοντάδες θαυμάστριες, οι οποίες αναφωνούν το όνομά του σε κάθε live εμφάνιση. 

Read More

And More