Silot: Μετά το X-Factor κυκλοφόρησε το τραγούδι που θα χορεύουμε στα party

Γνωρίσαμε τον Silot (κατά κόσμον Αποστόλη Μπόγρη) τόσο μέσα από τον πρώτο του ολοκληρωμένο δίσκο «Οι Καρδιές μας πού πάνε;» που κυκλοφόρησε το φθινόπωρο του 2021 όσο και μέσα από το X-Factor στο Mega.

Ο Silot είχε ξεχωριστό στιλ, κέρασε τους κριτές του νόστιμα cookies που φτιάχνει ο ίδιος, ωστόσο η ερμηνεία του στο «Toxic» της Britney Spears δεν τον οδήγησε στο bootcamp. 

Με στίχους αγάπης, μωβ μελωδίες και ηλεκτρονικά beats ο Silot κατάφερε να μας βάλει με τα 10 τραγούδια του δίσκου του σε έναν νέο μουσικό κόσμο, τον κόσμο του, ο οποίος μοιάζει ανεξάντλητος από νέες ιδέες και τρόπους έκφρασης.

Αυτό το απέδειξε, άλλωστε, με την εμφάνισή του στο X-factor, η οποία είχε την λογική μιας performance, ενός παράδοξου μουσικού installation. Με το χαρακτηριστικό του, αμίμητο look και το αυτοσαρκαστικό στιλ παρουσιάστηκε, κέρασε τους κριτές ζουμερά cookies από το I Cake You και τραγούδησε το Toxic της Britney Spears.

Ευτυχώς, δεν…τους δηλητηρίασε και, φεύγοντας από την οντισιόν, εμπνεύστηκε μια διασκευή του ποπ κομματιού που ακόμα χορεύουμε στα πάρτι και, μαζί, ένα επικό video clip που μοιάζει με ταινία μικρού μήκους.

 

Πρώτη φορά βλέπουμε τον Silot στον ρόλο του «κακού». Μέσα στο queer του, καλλιτεχνικό φάσμα χωρούν αρκετοί εαυτοί είναι η αλήθεια!

Read More

And More