Silver Alert για τον ράπερ Lamanif που εξαφανίστηκε μετά την ανακοίνωση ότι θέλει να αυτοκτονήσει

Το βράδυ της Τρίτης, ο ράπερ Lamanif ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο γνωστοποιούσε στους διαδικτυακούς του φίλους και θαυμαστές ότι θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του.

Όλα ξεκίνησαν από τη διαρροή ενός ροζ βίντεο με πρωταγωνιστή τον 24χρονο και μία κοπέλα, για το οποίο δέχτηκε πληθώρα σχολίων, τα οποία τον έκαναν να νιώθει άσχημα. «Είμαι χρόνια χρήστης κοκαΐνης γι’ αυτό έχω και δικαστήριο. Είχα μπλέξει σε ένα κύκλωμα με αφέντρες. Είναι από χθες είναι στο βίντεο. Τις είχα γνωρίσει στο μαγαζί που δούλευα υποδοχή στη Θεσσαλονίκη. Πήγαμε σπίτι τους, ξεκινήσαμε να πίνουμε και πήραμε και LSD.

Έγινε μια φορά τις επόμενες με εκβίαζαν με το βίντεο. Από τότε μου έπαιρναν λεφτά και με απειλούσαν. Είμαι 24 ετών και θέλω να αυτοκτονήσω. Αυτό πιστεύω θέλατε εξαρχής όλοι όσοι το ανεβάσατε» ακουγόταν να λέει στο βίντεο ο Lamanif και λίγο αργότερα συνέχιζε:, επισημαίνοντας πως συγχωρεί όλους όσοι τον κατέκριναν για το βίντεο: «Όσο για εσάς που με κράξατε και με ξεφτιλίσατε, μπράβο. Δεν θα με ξαναδείτε. Αυτό είναι το τελευταίο μου ποστ. Ελπίζω με αυτά που θα κάνω τώρα να ξυπνήσει η κοινωνία. Λένε πρέπει να θυσιαστεί ο ένας για να σωθούν οι υπόλοιποι. Χάρηκα που σας γνώρισα. Σας συγχωρώ που δεν με καταλάβατε».

Από τότε κι έπειτα, τα ίχνη του 24χρονου ράπερ έχουν χαθεί.

Σήμερα ο πατέρας του, ο οποίος ζει στη Γερμανία με τον μικρότερο γιο του, μίλησε σοκαρισμένος στο T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Πριν από λίγη ώρα εκδόθηκε silver alert για τον νεαρό μουσικό, στο οποίο γνωστοποιούνται τα στοιχεία του. Μάλιστα επισημαίνεται πως η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Read More

And More