Snik: Απαντά πρώτη φορά στο αν χώρισε ή όχι από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Πολλά ακούστηκαν όσον αφορά στη σχέση του Snik με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Μπορεί οι φήμες να τους ήθελαν πως περνούν σοβαρή κρίση και είναι στα πρόθυρα χωρισμού, ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει. 

Η παρουσιάστρια του Pop Up με ιδιαίτερο χιούμορ διέψευσε κατηγορηματικά μέσα από την εκπομπή της τις εν λόγω φήμες, ενώ το βράδυ της Κυριακής ήρθε και η σειρά του Snik να ξεκαθαρίσει την αλήθεια. 

Ο δημοφιλής traper ανέβασε ένα Instagram Story, μετά τα δεκάδες μηνύματα που δέχτηκε για τη σχέση του, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως δεν είναι μόνος! “Επί της ευκαιρίας, μη μου πρήζετε τα @@@. Δεν είμαι single”.

Λίγο αργότερα, ο Snik έκανε Live στο Instagram και ξεκαθάρισε για ακόμη μια φορά ότι δεν έχει χωρίσει! Ο τράπερ ήταν στο studio και όταν τον ρώτησαν που είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε πως είναι σπίτι safe και κοιμάται. “Η Ηλιάνα είναι σπίτι και κοιμάται 12:54. Ξυπνάει το πρωί να πάει δουλειά, έχει μεσημεριανή εκπομπή. Αφήστε το κορίτσι ήσυχο” εξήγησε στους θαυμαστές του, οι οποίοι τον πίεζαν να τη βάλει στο live.

“Το μόνο που χωρίσαμε είναι μια πίτσα που φάγαμε προχθές” τόνισε χιουμοριστικά ο ράπερ.

Μάλιστα, ρωτήθηκε και για το αν θέλει ένα μικρό Snik και απάντησε πως η Ηλιάνα είναι η κατάλληλη για μαμά!

Read More

And More