Snik για «Πρωινό»: Η αλήθεια για την επίσκεψη στο αστυνομικό τμήμα με τη σύντροφό του και η απάντηση για τα ροζ μαλλιά

Εκνευρισμένος εμφανίστηκε στο βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο instagram ο Snik με ρεπορτάζ του «Πρωινού».

Στο βίντεο που δημοσίευσε ο ράπερ δηλώνει ενοχλημένος με τον δημοσιογράφο του Πρωινού Γρηγόρη Μπάκα καθώς όπως λέει, μετά το ψευδές ρεπορτάζ της προηγούμενης εβδομάδας ότι πήγε στο αστυνομικό τμήμα με τη σύντροφό του σήμερα παρουσίασε ακόμα ένα ψεύτικο ρεπορτάζ σχολιάζοντας με καυστικό τρόπο και την αλλαγή στα μαλλιά του.

«Έβλεπα πριν ένα άρθρο από τους φίλους μου στο Πρωινό, από έναν συγκεκριμένο δημοσιογράφο που έλεγε ψέματα πάλι την προηγούμενη εβδομάδα, ότι είχαμε πάει στο αστυνομικό τμήμα εγώ και η κοπέλα μου. Ο μόνος λόγος που έχουμε πάει στο αστυνομικό τμήμα είναι για να βγάλουμε ταυτότητα.

Είπε ότι με είδε στο αεροδρόμιο χθες και δεν πήγα καν στην πτήση μου για να μη μιλήσω στην κάμερα. Είπε και ότι έχω βάψει τα μαλλιά μου ροζ και ότι καταβάθος, όσοι βάφουν τα μαλλιά τους ροζ… κάτι για αγκαλιές,,, δεν κατάλαβα τι είπε. Η αλήθεια είναι ότι είχα γυρίσει από την Κρήτη και έτρωγα το μπεργκεράκι μου. Δε ξέρω γιατί λες τόσα ψέματα…» αναφέρει ο Snik.

«Ο Snik άλλαξε το χρώμα των μαλλιών του. Στο αεροδρόμιο δε μου μίλησε… Τον περίμενα να πάει να χτυπήσει το εισιτήριο, με είδε, με απέφυγε. Βγήκα έξω εγώ να του πω ότι δε θα τον τραβήξω, μου απάντησε και έφυγε. Σύμφωνα με έρευνες το ροζ μαλλί δείχνει συναίσθημα, μπορεί να είναι δυνατοί αλλά μέσα τους είναι ευάλωτοι και θέλουν αγάπη» ήταν τα λόγια του Γρηγόρη Μπάκα σήμερα το πρωί. 

Δες παρακάτω το σχετικό απόσπασμα.

Ετικέτες

Read More

And More