Snik: Η σύντροφός του τον αποκαλεί… «πατσαβούρη» σε νέο βίντεο

O Snik φαίνεται πως δεν θέλει να δώσει τέλος στη μεγάλη διάσταση που πήρε το βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram με τη σύντροφό του, Γιώτα Ιωαννίδου, στο οποίο την αποκαλούσε «πατσαβούρα».

Και αυτό αποδεικνύεται μέσα από τη νέα ανάρτηση που έκανε η αγαπημένη του γνωστού τράπερ, τη Δευτέρα 27/6.

Συγκεκριμένα, η Γιώτα Ιωαννίδου ανήρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο βιντεοσκοπεί τον αγαπημένο της στη Σανορίνη, αποκαλώντας τον… «πατσαβούρη».

Το νέο ζευγάρι εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται στο νησί των Κυκλάδων και απολαμβάνει τις διακοπές του.

Να υπενθυμίσουμε πως όλα ξεκίνησαν όταν ο Snik πόσταρε στον λογαριασμό του το βίντεο με την κοπέλα του όπου τη χαρακτήριζε πατσαβούρα και το κατέβασε μετά από λίγη ώρα. Όπως ήταν αναμενόμενο, η συγκεκριμένη φράση σχολιάστηκε αρνητικά τόσο από τους δημοσιογράφους όσο και από τους χρήστες του διαδικτύου, με τον τράπερ να γίνεται έξαλλος.

«Λοιπόν ακούστε εσείς με τα άρθρα και εσείς στα πάνελς. Καλό θα ήταν να ξέρετε και να καταλαβαίνεται κάποιες φορές τι είναι χιούμορ και τι είναι πραγματικότητα. Πηγαίνετε στις μίζερες ζωούλες σας και κοιτάξτε τη δουλίτσα σας που δεν την κάνετε και σωστά. Ο Snik λέει είπε πατσαβούρα το κορίτσι του, ρε είστε καλά; είστε τρελοί;», είπε χαρακτηριστικά ο Snik.

 

Ετικέτες

Read More

And More