Snik: Τέσσερις φορές που εξόργισε το κοινό με την συμπεριφορά του, μέσα σε ένα μήνα

Ο Snik εξακολουθεί να προκαλεί την οργή του κόσμου, αφού μόλις σε ένα μήνα κατάφερε να βρεθεί τέσσερις φορές στο στόχαστρο συγκεντρώνοντας χιλιάδες αρνητικά σχόλια για την συμπεριφορά του.

Snik: «Φύγε ρε πατσαβούρα»

Τις τελευταίες ώρες το βίντεο με τον τράπερ να αποκαλεί «πατσαβούρα» την σύντροφό του, κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Συγκεκριμένα, ο Snik ανέβασε story στο instagram στο οποίο βιντεοσκοπεί τον εαυτό του μπροστά από στον καθρέφτη.

Σε λίγα δευτερόλεπτα στρέφει την κάμερα στη νέα του σύντροφο, Γιώτα Ιωαννίδου,  στην οποία ζητά να αποχωρήσει: «Φύγε ρε πατσαβούρα».

Ο ίδιος ωστόσο στη συνέχεια κατέβασε το βίντεο από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram με τους χρήστες στα social media να εκφράζουν για άλλη μια φορά την απογοήτευση και τον θυμό τους με την συμπεριφορά του Snik.

Στη συνέχεια ωστόσο ο τράπερ απάντησε με νέο βίντεο: «Καλό θα ήταν να ξέρετε και να καταλαβαίνεται κάποιες φορές τι είναι χιούμορ και τι είναι πραγματικότητα. Πηγαίνετε στις μίζερες ζωούλες σας και κοιτάξτε τη δουλίτσα σας που δεν την κάνετε και σωστά. Ο Snik λέει είπε πατσαβούρα το κορίτσι του, ρε είστε καλά; είστε τρελοί;»

Snik – Light: Οι στιγμή που πιάστηκαν στα χέρια στα MAD VMA

Η κόντρα Snik και Light φούντωσε ξανά, μόνο που αυτή τη φορά οι σκηνές που ακολούθησαν προκάλεσαν πανικό και ντροπή στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do.

Κατά την διάρκεια των μουσικών βραβείων MAD VMA 2022  Snik και Light βρέθηκαν πολύ κοντά, μόνο που δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν την οργή τους. Και ενώ η Έλενα Παπαρίζου ετοιμάζονταν να παραλάβει το βραβείο της από την Ιωάννα Παλιοσπύρου, ο καβγάς των τραπερς διέκοψε τα πάντα με την τραγουδίστρια να τρέχει να προστατευτεί.

Snik και Light πιάστηκαν στα χέρια, με τα πλάνα από τον ξυλοδαρμό τους να κάνουν σε λίγα λεπτά τον γύρο του διαδικτύου. Η βραδιά διακόπηκε για λίγη ώρα, ενώ αρκετοί καλλιτέχνες, ακολούθησαν το κοινό, αποχωρώντας απογοητευμένοι από τα μουσικά βραβεία.

Snik: Η συνάντηση με την Τροχαία – «Τι να κάτσεις να μαλώσεις;»

Ο γνωστός τράπερ πρόσφατα βρέθηκε στην Πάτρα για μια από τις προγραμματισμένες του εμφανίσεις. Κατά την διάρκεια της επιστροφής του την επόμενη μέρα, η Τροχαίο σταμάτησε το όχημα στο οποίο επέβαινε ο Snik, αφού είχε ξεπεράσει κατά πολύ το προβλεπόμενο όριο ταχύτητας.

 

Ο τράπερ σχολιάστηκε ξανά αρνητικά στο διαδίκτυο, αφού βιντεοσκόπησε την στιγμή ανεβάζοντας βίντεο στο οποίο εξηγεί ότι οδηγούσε ένας από τους συνεργάτες του, προκειμένου να μπορεί να πίνει το ποτάκι του κατά την διάρκεια της διαδρομής.

«Για αυτό παιδιά να έχετε οδηγό, να μπορείτε να πίνετε το ποτάκι σας και να σας γράψουν μόνο για ταχύτητα. Τι να κάτσεις να μαλώσεις;»

Snik:  Ο λόγος που ακύρωσε την συναυλία του στην Κομοτηνή

Ανάμεσα στις προγραμματισμένες του εμφανίσεις για το φετινό καλοκαίρι, ο Snik είχε συμφωνήσει με νυχτερινό κέντρο της Κομοτηνής στο οποίο ωστόσο δεν εμφανίστηκε ποτέ, απογοητεύοντας το κοινό του.

 

Ο δικηγόρος της επιχείρησης που θα εμφανιζόταν ο Snik, Γουίλιαμ Χαμπίπ, μιλώντας στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη ισχυρίστηκε πως ο τράπερ ακύρωσε την εμφάνισή του μετά από ένα τεράστιο… αλαλούμ που έγινε με την πτήση του.

«Το ταξιδιωτικό γραφείο που θα έκλεινε το εισιτήριο, όταν είδε την πρωινή πτήση η οποία δεν είχε διακεκριμένες θέσεις, ενημέρωσε το μαγαζί και το μαγαζί ενημέρωσε τον μάνατζερ του Snik (…) Ο μάνατζερ ενημέρωσε αργότερα το μαγαζί που θα εμφανιζόταν ο Snik ότι ο τραγουδιστής δεν πέταξε τελικά με την πρωινή πτήση, αλλά με την επόμενη, ώστε να υπάρχουν διακεκριμένες θέσεις», ανέφερε ο δικηγόρος της επιχείρησης.

«Το πρόβλημά του ήταν πως ούτε και στη δεύτερη πτήση η θέση του ήταν διακεκριμένη», συμπλήρωσε ο δικηγόρος της επιχείρησης.

Από την άλλη ο Snik θέλησε να απαντήσει μέσω instagram: «Κάποιοι άνθρωποι πρέπει να είναι πιο επαγγελματίες»

Snik: Αντιδράσεις στο twitter

Μέσα σε ένα μήνα ο Snik βρέθηκε στο επίκεντρο των media με τον χειρότερο τρόπο, καθώς ακόμη και οι φανατικοί της τραπ μουσικής έσπευσαν να τον «αδειάσουν» στο twitter για την συμπεριφορά του.

 

 

 

 

 

 

Ετικέτες

Read More

And More