Sofia Vergara: Μιλάει πρώτη φορά για το διαζύγιο από τον Joe Manganiello – «Δεν μπορείς να κρύψεις αυτά τα πράγματα»

Σίγουρα μια από τις ειδήσεις χωρισμού που μας ξάφνιασαν περισσότερο μέσα στο 2023 ήταν εκείνη της διάσημης ηθοποιού Sofia Vergara και του Joe Manganiello

Μιλώντας στο CBS Sunday Morning, Sofia Vergara αναφέρθηκε πρώτη φορά στο διαζύγιό της από τον διάσημο ηθοποιός, τονίζοντας πως περίμενε ότι θα ξεσπούσε ασταμάτητος έλεγχος από τα μέσα ενημέρωσης μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης του χωρισμού τους.

«Είσαι εκεί έξω [στο φως της δημοσιότητας] και ο κόσμος ξέρει ότι αυτό είναι μέρος του να είσαι διάσημος. Ήξερα ότι θα συνέβαινε. Δεν μπορείς να κρύψεις αυτά τα πράγματα» τόνισε η ηθοποιός.

Ωστόσο, η πρωταγωνίστρια του «Modern Family» παραδέχτηκε ότι η ειδησεογραφική κάλυψη του διαζυγίου του ζευγαριού κατέληξε να είναι ακριβής και ξεκάθαρη, γεγονός που την διευκόλυνε να «ξεπεράσει» τη δύσκολη περίοδο.

 

«Δεν ήταν κακή», είπε για την κάλυψη. «Νομίζω, ξέρετε, πρέπει να πω ότι τα ΜΜΕ φέρθηκαν καλά και με σεβασμό. Και σκέφτηκα ότι θα εφεύρισκαν περισσότερα πράγματα και ξέρετε πώς γίνεται συνήθως. Ξαφνιάστηκα και, ξέρετε, απλά είπαν τι ήταν και αυτό ήταν όλο. Και ξέρετε έχω προχωρήσει παρακάτω» είπε η Sofia Vergara.

Read More

And More