Stan: Απόδραση στα Μετέωρα με τη σύζυγό του, Βέρα Σωτηροπούλου – Φωτογραφία

Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει από την ημέρα που ο Stan και η αγαπημένη του Βέρα Σωτηροπούλου ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Μετά από τέσσερα χρόνια κοινής πορείας, ο τραγουδιστής και η 27χρονη δικηγόρος αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τον έρωτά τους με τον πιο όμορφο τρόπο, τον γάμο τους. Το μυστήριο τελέστηκε στο Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη Δέτη στην Πάρο, τον τόπο καταγωγής του τραγουδιστή το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου.

Η καθημερινότητα του ζευγαριού μπορεί να μην έχει αλλάξει από την ημέρα που παντρεύτηκαν, αφού και πριν οι δυο τους ήταν αχώριστοι.

Ο Stan σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις πήρε την αγαπημένη του και ταξίδεψαν στα Τρίκαλα και συγκεκριμένα τα Μετέωρα.

Την αποκάλυψε έκανε ο τραγουδιστής δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με την σύζυγό του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι πόζαραν στον φακό με θέα το μαγευτικό τοπίο των Μετέωρων, ένα μέρος που κάθε χρόνο επισκέπτονται πολύ τουρίστες, τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό.

 

Read More

And More