Stan: Δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία με την σύντροφό του με αφορμή την επέτειό τους

Τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram ξάφνιασε ο Stan με την ανάρτηση που έκανε μια μέρα πριν. Ο γνωστός τραγουδιστής δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία με την σύντροφό του ξαφνιάζοντας τους πάντες.

Παρότι ο Stan δεν έκρυψε ποτέ το γεγονός ότι βρίσκεται σε σχέση και είναι ερωτευμένος, μέχρι χθες δεν είχε δημοσιεύσει κανένα κοινό στιγμιότυπο με την αγαπημένη του. Στόχος του άλλωστε είναι να κρατά την προσωπική του ζωή όσο το δυνατόν γίνεται πιο μακριά από τα φώτα προτιμώντας να απασχολεί μόνο με τα επαγγελματικά του.

Ωστόσο η χθεσινή ημέρα ήταν ξεχωριστή για τον ίδιο και την αγαπημένη του Βέρα Σωτηροπούλου αφού συμπλήρωσαν δυο χρόνια κοινής πορείας.

Συγκεκριμένα ο Stan δημοσίευσε για πρώτη φορά μια κοινή τους φωτογραφία από τις καλοκαιρινές τους διατροφές γράφοντας: “It takes 2 hands to clap @verasotiropoulou #anniversary”.

Mια εξίσου τρυφερή ανάρτηση έκανε όμως και η όμορφη Βέρα που είναι δικηγόρος στο επάγγελμα. Η ίδια δημοσίευσε μια επίσης καλοκαιρινή φωτογραφία τους από τα Κουφονήσια γράγοντας: “2 years full of love #ouranniversary”.

Ετικέτες

Read More

And More