Super Κική: Απίστευτο ξέσπασμα από τη γνωστή influencer – «Ρε τσουτσέκια δημοσιογράφοι…»

Μια δήλωση που έκανε πριν δυο εβδομάδες περίπου η Super Κική για την εμπειρία της από την περασμένη σεζόν στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην οποία ανέφερε μεταξύ άλλων ότι “υπέφερε” ήταν αρκετή για να ξεσηκώσει μια θύελλα αντιδράσεων. Στις δηλώσεις αυτές ωστόσο η Super Κική είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου απλά το concept ένιωθε να μην της ταιριάζει. (δες εδώ τι είχε πει η Super Κική)

Μετά τα πολλά αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν για την ίδια, η Super Κική θέλησε να ξεκαθαρίσει για ακόμα μια φορά τη θέση της εκφράζοντας την έντονη ενόχλησή της στοχοποιώντας μάλιστα τον Γιώργο Λιάγκα. (δες εδώ την απάντηση της influencer στον παρουσιαστή)

Σήμερα ωστόσο και μετά την αναπαραγωγή του συγκεκριμένου θέματος από διάφορες εκπομπές, η Super Κική αντέδρασε ακόμη μια φορά μέσα από το instagram της αυτή τη φορά.

Δες παρακάτω τι έγραψε

«Πανηλίθιοι με μηδενικές ζωές που πιάστηκαν από τη λέξη “υπέφερα”. Επειδή κανένας σας δε μπόρεσε ποτέ να το ξεστομίσει. Δυο εβδομάδες τώρα ασχολείστε με αυτό ενώ ξέρετε όλοι πολύ καλά πως το είπα και τι είπα… Κάντε στην άκρη γιατί μου κρύβεται τον ήλιο!

Απαγορεύεται να λέμε τι μας άρεσε και τι όχι ρε τσουτσέκια δημοσιογράφοι; Μιλήστε λίγο για το ξύλο που τρώτε για ένα κομμάτι ψωμί και κάνετε αβαβα με τις προσβολές που σας ρίχνουν στα πανελάκια και αφήστε με εμένα να εκφράζομαι και να λέω αλήθειες στον κόσμο. Όσο εσείς σκαλίζετε δυο εβδομάδες μια λεξούλα της Super Κικής, της Τούνη και του Κοψιάλη… Τουλάχιστον εμείς ότι κάναμε το κάναμε μόνοι μας».

Read More

And More