Super Κική: Το φωτογραφικό άλμπουμ της ζωής της πριν και μετά τη φυλακή και τα πρώτα βίντεο που την έκαναν viral!

Μπορεί να είναι μόλις 28 ετών, ωστόσο η Κική Λιτσάκη είναι σαν να έχει ζήσει τρεις ζωές. Η Super Κική είναι μια από τις πιο δημοφιλείς Instagrammer και stand up comedians, που κάνει θραύση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Φέτος έκανε και το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στην εκπομπή The 2Night Show με τις Σφήκες – με την Φελίσια Λαπάτη και την Χρύσα Κατσαρίνη – όπου μας χαρίζουν άπειρες στιγμές γέλιου στο καμαρίνι τους.

Η Super Κική είναι η… influencer των φτωχών, όπως γράφει στον λογαριασμό της στο Instagram, ο οποίος αριθμεί 138.000 ακόλουθους. Η 28χρονη έχει σπουδάσει ηθοποιός και προσπαθεί να μεταφέρει αισιοδοξία και χαμόγελα μέσα από καθημερινές ιστορίες στα social media. Η ζωή της όμως μόνο ρόδινη δεν ήταν. Το βράδυ της Πέμπτης, καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μίλησε για πρώτη φορά για τη δύσκολη παιδική της ηλικία, την ενδοοικογενειακή βία που έζησε στο σπίτι της, για τα ναρκωτικά, για τη συμμορία Locos και για την παραμονή της σε φυλακή ανηλίκων, συγκλονίζοντας με την εξομολόγησή της.

Αφού βγήκε από τη φυλακή, η Κική Λιτσάκη έμεινε για αρκετά χρόνια στο κέντρο ΚΕΘΕΑ της Κυψέλης, όπου κατάφερε να απεξαρτοποιηθεί από τα ναρκωτικά και να προσπαθήσει να ξεκινήσει μια φυσιολογική ζωή. Σπούδασε υποκριτική, νοίκιασε σπίτι και βρήκε δουλειά ως σερβιτόρα, θέλοντας όμως πάντα να κάνει show στην εργασία της! Λίγο αργότερα ξεκίνησε κάποια αστεία βίντεο στο Instagram, όπου με τη βοήθεια του Αλέξανδρου Κοψιάλη, κατάφερε να γίνει viral! 

Το TLIFE σου παρουσιάζει σήμερα το φωτογραφικό άλμπουμ της Κικής Λιτσάκη… πριν γίνει Super! Φωτογραφίες από τους πρώτους μήνες που εργαζόταν ως σερβιτόρα, τρυφερά στιγμιότυπα με τους γονείς της και φυσικά τα πρώτα βίντεο που την έκαναν διάσημη σε όλο το διαδίκτυο.

Δες φωτογραφίες από την παιδική ηλικία αλλά και από την προσωπική ζωή της Super Κικής:

Μερικά αστεία βίντεο που δείχνουν το ταλέντο της στην κωμωδία:

Read More

And More