Super Κική: Το μήνυμα μετά τη συνέντευξη στον Αρναούτογλου: “Η δικογραφία μπορεί να ‘χει κλείσει χρόνια δικαστικά αλλά για μένα…”

Η Super Κική ή αλλιώς Κική Λιτσάκη συγκίνησε τους τηλεθεατές του “The 2night show” και όχι μόνο μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια που έζησε, τα ναρκωτικά, αλλά και το διάστημα που πέρασε μέσα στη φυλακή. Η ίδια άνοιξε την καρδιά της και χωρίς ενδοιασμούς γύρισε το χρόνο πίσω δίνοντας μία από τις πιο συγκλονιστικές συνεντεύξεις.

Τις τελευταίες ώρες, η Super Κική έχει δεχθεί κύματα αγάπης από τους Έλληνες, που συγκινήθηκαν με την ιστορία της, την θαύμασαν για τις δυνάμεις της και βρίσκονται στο πλευρό της. Θέλοντας να απαντήσει σε όλα αυτά τα μηνύματα που δέχεται από χθες το βράδυ, η ίδια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους στο Instagram το στιγμιότυπο που πέφτει στην αγκαλιά του Γρηγόρη Αρναούτογλου σχολιάζοντας:

(Δες εδώ το φωτογραφικό άλμπουμ της ζωής πριν και μετά τη φυλακή)

“Η δικογραφία αυτή μπορεί να ‘χει κλείσει χρόνια δικαστικά αλλά για μένα μόλις τώρα έκλεισε… Ευχαριστώ όλους εσάς που με βοηθήσατε να την κλείσουμε παρέα και να κάνω τα όνειρα μου πραγματικότητα… Υπόσχομαι ότι δε θα σταματήσω να μοιράζομαι την ιστορία μου με τον κόσμο αλλά πλέον με σκοπό να δίνω δύναμη σε άλλους… Αγαπήστε τις ιστορίες σας, αγαπήστε εσάς, για να μπορείτε να αγαπάτε γενικά. Γρηγόρη σε ευχαριστώ για όλα… κόσμε σε ευχαριστώ για την αποδοχή σου, την κατανόηση και την αγάπη σου”.

Read More

And More