Survivor 2024: Ανατροπή! Ο Τζέιμς Καφετζής δεν μπαίνει στο ριάλιτι – «Βρέθηκε κάτι στις αιματολογικές εξετάσεις»

Το Survivor επιστρέφει μέσα από τον ΣΚΑΪ για 7η χρονιά και όπως έχει γίνει γνωστό η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 7 Ιανουαρίου με τον Γιώργο Λιανό στην παρουσίαση. Στον Άγιο Δομίνικο θα ταξιδέψουν στην πρώτη φάση 24 παίκτες, από αυτούς, οι 12 θα είναι Διάσημοι.

Μεταξύ των ονομάτων που είχαν κυκλοφορήσει για τους παίκτες που θα δούμε φέτος, ήταν και του Τζέιμς Καφετζή, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί τελικά.

Ο Τζέιμς Καφετζής είχε συμφωνήσει με την παραγωγή, είχε κλείσει κανονικά εισιτήριο, ενώ γύρισε και trailer για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι, ωστόσο ένα μικρό πρόβλημα υγείας θα τον κρατήσει μακριά από τα παιχνίδι σύμφωνα με την ανάρτηση που έκανε ο ίδιος στα social media.

Συγκεκριμένα ο πρώην παίκτης του Survivor το βράδυ της Δευτέρας 1/1 αποκάλυψε πως μετά από αιματολογικές εξετάσεις που έκανε, χρειάζεται να ακολουθήσει μια ισορροπημένη διατροφή, κάτι που δεν μπορεί να συμβεί στο παιχνίδι.

«Happy new year με υγεία σε όλους! Όλα καλά με την παραγωγή αλλά δυστυχώς λογαριάζαμε χωρίς τον ξενοδόχο, καθώς βρέθηκε κάτι στις αιματολογικές εξετάσεις και πρέπει να κάνω ειδική διατροφή για λίγο καιρό. Χαιρόμουν που πρώτη φορά έτρωγα μελομακάρονα χωρίς τύψεις», έγραψε ο Τζέιμς Καφετζής.

Πιθανόν να δούμε τον Τζέιμς Καφετζή να μπαίνει λίγο αργότερα στο survivor

 

Read More

And More