Survivor All Star – Aσημίνα Χατζηανδρέου: Ελπίζει ακόμα ότι θα μπει ξανά στο ριάλιτι επιβίωσης

Την επιθυμία που έχει η Ασημίνα Χατζηανδρέου να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor All Star, καθώς και το τι πραγματικά συνέβη με το περίφημο κινητό, μετέφερε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης σήμερα μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα».

O δημοσιογράφος της εκπομπής αποκάλυψε πως σε συνάντηση που είχε με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, το προηγούμενο βράδυ, εκείνη του αποκάλυψε πως νιώθει δικαιωμένη μετά τα όσα είπε ο Ατζούν Ιλιτζαλί στο Survivor Πανόραμα της Τουρκίας για το περιστατικό που οδήγησε τόσο στη δική της αποβολή όσο και της Κατερίνας Δαλάκα. (Δες εδώ τι είχε πει ο Ατζούν Ιλιτζαλί)

Επιπλέον, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ανέφερε πως η Ασημίνα Χατζηανδρέου έχει ακόμη στο μυαλό της ότι μπορεί να της γίνει πρόταση να ξαναμπεί στο reality επιβίωσης μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα. Μάλιστα, η Ασημίνα Χατζηανδρέου έχει ακόμη το περιβόητο μήνυμα με τον ντόπιο του νησιού που στάθηκε αφορμή για την αποβολή της από το παιχνίδι.

Το μήνυμα αυτό αναφέρει ένα χρηματικό ποσό που ζήτησε ο συγκεκριμένος άνθρωπος για να πάει φαγητό στην παίκτρια. Μάλιστα, όπως είπε, ο συγκεκριμένος άνθρωπος ζήτησε 300 ευρώ για να προμηθεύσει φαγητό στην Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Read More

And More