Survivor All Star: Από τον Άγιο Δομίνικο στα ελληνικά νησιά – Φωτογραφίες από τις διακοπές των πρώην παικτών

Έζησαν για δεύτερη φορά την εμπειρία του Survivor, ενώ πλέον απολαμβάνουν χαλαροί τις διακοπές τους, μαζί με παλιούς αλλά και νέους φίλους.

Πού βρίσκονται οι πρώην παίκτες του Survivor All Star; 

  • Κωνσταντίνος Βασάλος

Λίγες μέρες μετά μην επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο ο Κωνσταντίνος Βασάλος ξεκίνησε τις διακοπές του από την Πάρο, όπου και πέρασε χαλαρές στιγμές με τον τραγουδιστή Χρήστο Ζώτο και τον youtuber Fipster, έχοντας επιβεβαιώσει τον χωρισμό του από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. 

  • Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Από τη Νάξο στα Κουφονήσια, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη η οποία μπορεί να παρέμεινε ελάχιστες εβδομάδες στο Survivor All Star, ωστόσο απολαμβάνει τις αλλαγές στη ζωή της, την ώρα που τα δημοσιεύματα τη θέλουν ζευγάρι με τον Γρηγόρη Μόργκαν.

  • Σπύρος Μαρτίκας 

Στην αγκαλιά της Βρισηίδας Ανδριώτου επέστρεψε ο Σπύρος Μαρτίκας ο οποίος μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης ξεκίνησε τις διακοπές του στη Σαντορίνη μαζί με την αγαπημένη του

  • Ηλίας Γκότσης

Βουτιές στη Σαντορίνη και για τον Ηλία Γκότση. Ο νικητής του Survivor 2 δεν κατάφερε να συνεχίσει με την ίδια πορεία και στο Survivor All Star, καθώς ήταν ένας από τους παίκτες που αποβλήθηκαν για παραβίαση κανόνων. Ο ίδιος ωστόσο, μετά τις νέες του δηλώσεις, δείχνει πως επιθυμεί να αφήσει πίσω του τις κόντρες και τις δύσκολες στιγμές στον Άγιο Δομίνικο.

  • Καρολίνα Καλύβα

Στη Σύρο ταξίδεψε πρόσφατα η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης. Μετά τον χωρισμό της από τον Bo αλλά και το ειδύλλιο που έζησε στο Survivor All Star με τον Μάριο Πρίαμο, η Καρολίνα Καλύβα δείχνει να απολαμβάνει το καλοκαίρι της αποφεύγοντας πλέον τις δηλώσεις για τις εξελίξεις στην προσωπική της ζωή.

  • Γιώργος Ασημακόπουλος

Στο νησί των ανέμων επέστρεψε ο Γιώργος Ασημακόπουλος μετά τη συμμετοχή του στο Survivor All Star. Ο γνωστός επιχειρηματίας πέρασε ξέφρενες στιγμές διασκέδασης στη Μύκονο, ενώ απόλαυσε χαλαρές στιγμές σε πολυτελή δωμάτια του νησιού, όπως αποκάλυψαν και οι αναρτήσεις του στο instagram.

  • Ελένη Χαμπέρη

Βίντεο από την παραλία δημοσίευσε η Ελένη Χαμπέρη, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει τον προορισμό από τον οποίο ξεκίνησε τις διακοπές της. Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star φαίνεται πως δεν χαλαρώνει στιγμή, καθώς στο βίντεο παρουσιάζεται να κάνει ασκήσεις πάνω στη σανίδα του Sup με την παρέα της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ELENI XAMPERI (@eleni_xamperi)

Read More

And More