Survivor All Star – Εύη Σαλταφερίδου: Αυτός είναι ο σύντροφός της, Αργύρης Σωτηρακόπουλος – Φωτογραφίες

Ερωτευμένη είναι η Εύη Σαλταφερίδου και δεν έχει πλέον κανέναν λόγο να το κρύβει! Μετά τον χωρισμό της από τον Κώστα Καραφώτη, η παίκτρια του Survivor All Star βρίσκεται σε σχέση με τον personal trainer, Αργύρη Σωτηρακόπουλο.

Μάλιστα, στο χθεσινό έπαθλο επικοινωνίας, η Εύη Σαλταφερίδου δέχτηκε για πρώτη φορά μήνυμα από τον σύντροφό της και η συγκίνησή της ήταν τεράστια.

«Ευάρα μας, μαύρε πάνθηρά μας να ξέρεις εμείς θα φάμε και θα πιούμε όσο για τρεις την Κυριακή του Πάσχα, γιατί όσο και να λείπεις, όσο μακριά και να είσαι, πάντα θα είσαι δίπλα μας. Σε περιμένουμε σαν τρελοί στην Ελλάδα. Κράτα γερά, and keep it real. Σε αγαπάμε, μην το ξεχνάς ποτέ. Στο άπειρο και ακόμα παραπέρα» ήταν το μήνυμα που έγραψε ο Αργύρης Σωτηρακόπουλος στην Εύη Σαλταφερίδου.

 

Η Εύη Σαλταφερίδου δεν επιθυμεί να απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης με την προσωπική ζωή της και έτσι δεν γνωρίζαμε μέχρι χθες ποιος ήταν ο σύντροφός της. Ωστόσο στο χθεσινό επεισόδιο του reality επιβίωσης επιτέλους μάθαμε ποιος είναι ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά.

Ο Αργύρης Σωτηρακόπουλος είναι επίσης personal trainer και το ζευγάρι μοιράζεται την ίδια αγάπη για την γυμναστική! 

Read More

And More