Survivor All Star – Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η αποχώρηση που δεν περίμενε κανείς – Οι αντιδράσεις στα social media

Η μεγαλύτερη ανατροπή συνέβη στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star καθώς η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποχώρησε μόλις την δεύτερη εβδομάδα προβολής του reality επιβίωσης.

Η 35χρονη δημοσιογράφος και επιχειρηματίας ήταν μια από τις πιο δημοφιλείς παίκτριες και μάλιστα στο Survivor του 2017 ήταν η μόνη γυναίκα που έφτασε στην τελική τετράδα. Αυτό όμως είναι το Survivor All Star και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν κατάφερε να συνεχίσει μέσα στο παιχνίδι.

«Πάω στην οικογένειά μου και στα γατιά μου! Δεν το ένιωθα σήμερα ότι θα φύγω, ωστόσο είναι η γνώμη του κοινού και δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά. Βρίσκομαι με το ένα πόδι πιο κοντά στο σπίτι μου, στους φίλους μου, στην οικογένεια μου. Είμαι χαρούμενη που επιστρέφω σε εκείνους. Ήταν νωρίς αλλά δεν πειράζει, προχωράμε. Εύχομαι να είναι όλοι υγιείς. Απολαύστε το παιχνίδι. Ζήστε το. Για μένα ο Κωνσταντίνος θα ήθελα να είναι ο νικητής και θα φέρει άλλη μία κούπα στο σπίτι» είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη λίγο πριν αποχαιρετήσει το Survivor All Star.

 

Οι καλύτερες στιγμές της στο Survivor All Star

 

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μπήκε στο Survivor All Star έτοιμη να κατακτήσει την κορυφή! Μάλιστα, μαζί της μπήκε και ο πρώην σύντροφός της, Κωνσταντίνος Βασάλος, με τον οποίο ωστόσο χωρίστηκαν σε διαφορετικές ομάδες.

«Το 2017 ήμουν η τελευταία γυναίκα που αποχώρησε από το Survivor. Έρχομαι στο Survivor All Star με στόχο να είμαι η τελευταία που θα φύγει από το νησί!» είχε δηλώσει πριν ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο και δυστυχώς έφυγε στη δεύτερη εβδομάδα.

Η παίκτρια των Διάσημων μπορεί να έμεινε λίγο στο παιχνίδι, ωστόσο μέσα σε αυτές τις εβδομάδες έφερε νίκες, έζησε ξεχωριστές στιγμές αλλά και πείνασε και δυσκολεύτηκε στις συνθήκες διαβίωσης στην παραλία.

Η στιγμή που τη χωρίζουν από τον Κωνσταντίνο Βασάλο:

Οι αντιδράσεις στα social media για την αποχώρησή της

 

Με το που ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι εκείνη που αποχωρεί από το Survivor All Star, το Twitter πήρε «φωτιά»!

Οι χρήστες των social media θεώρησαν τεράστια αδικία το γεγονός ότι αποχώρησε τόσο νωρίς μια από τις πιο δυνατές παίκτριες του Survivor 2017.

Aπό την άλλη, το Twitter δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη τη σφικτή αγκαλιά της Ευρυδίκης στον Κωνσταντίνο Βασάλο, με πολλούς να προβλέπουν ακόμη και επανασύνδεση! 

 

Διάβασε τις αντιδράσεις για την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη:

 

Read More

And More