Survivor All Star: Η Ασημίνα Χατζηανδρέου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποβολή της – Φωτογραφίες

Δυο εβδομάδες μετά την αποβολή της από το Survivor All Star, η Ασημίνα Χατζηανδρέου επέστρεψε τελικά στην Ελλάδα το βράδυ της Παρασκευής 10/2. Η αθλήτρια και σύντροφος του Χρήστου Δάντη απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”.

Η Κατερίνα Δαλάκα δεν ήταν μαζί με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, ενώ όλοι πίστευαν πως οι δύο γυναίκες και θα επιστρέψουν μαζί.

Με τζιν παντελόνι και αθλητικό top, η 24χρονη πρώην παίκτρια του Survivor All Star, εμφανώς ευδιάθετη, μπήκε με τους άνδρες της Acun Medya στα χαρακτηριστικά μαύρα βαν με κατεύθυνση προς το σπίτι της…

Δες τα στιγμιότυπα:

 

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα αποβλήθηκαν από το Survivor All Star μετά την αποκάλυψη του συμπαίκτη τους Νίκου Μπάρτζη, ότι της είδε να παραβιάζουν έναν από τους πιο αυστηρούς κανόνες του παιχνιδιού, αυτόν της επικοινωνίας. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μπάρτζης αποκάλυψε ότι είδε μέσα στη ζούγκλα τις δυο παίκτριες να έρχονται σε επαφή με έναν local και να χρησιμοποιούν το κινητό του, ενώ από τον ίδιο άνθρωπο πήραν και τσιγάρα.

Η αποκάλυψη αυτή, έφερε τα πάνω κάτω στον Άγιο Δομίνικο με τους περισσότερους παίκτες να ζητούν την αποβολή των δυο γυναικών απειλώντας με οικειοθελή αποχώρηση σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δε γίνει. Η παραγωγή αφού εξέτασε την καταγγελία του Νίκου Μπάρτζη, διαπίστωσε πως όσα είπε είναι αλήθεια και απέβαλε τις δυο γυναίκες οι οποίες ωστόσο, δεν επέστρεψαν αμέσως στη χώρα μας.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More