Survivor All Star: Μαρτίκας σε Καραγκούνια – «Εύχομαι να καταφέρεις την Ελευθερία που ποθείς τόσο πολύ»

Στο νέο επεισόδιο του Survivor All Star ο Σπύρος Μαρτίκας σχολίασε για άλλη μια φορά τη συμπάθεια του Τάκη Καραγκούνια στην Ελευθερία Ελευθερίου.

Με αφορμή την τελευταία ψηφοφορία, ο Σπύρος Μαρτίκας σχολίασε την στάση του Τάκη Καραγκούνια να υπερασπιστεί για άλλη μια φορά την Ελευθερία Ελευθερίου.

«Δεν σώνει την ομάδα η Ελευθερία και να αποχωρήσει, η ομάδα θα είναι αγωνιστικά καλή. Δεν θα εξυπηρετήσω εγώ το φλερτ του Τάκη. Τάκη μου δεν θέλω να μου αγχώνεσαι. Δεν είναι η Ελευθερία σου υποψήφια. Δεν θα στην πειράξει κανείς. Ξέρω ότι θα κάνεις τα πάντα για να μην βγει υποψήφια κι αποχωρήσει. Γιατί θέλεις διακαώς να ευδοκιμήσει μαζί της το φλερτ. Δεν θα στην πειράξει κανείς την Ελευθερία» είπε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

Και συνέχισε : «Θα μπορείς βέβαια να την διεκδικήσεις κι εκτός παιχνιδιού, όχι στο παιχνίδι. Υπάρχει κι η έξω ζωή, που είναι όλη δική σου. Εύχομαι να καταφέρεις και την Ελευθερία, που ποθείς τόσο πολύ. Για αυτό Τάκη μου μην προτρέχεις να κατηγορήσεις τους Κόκκινους μην ψηφίσουν Ελευθερία γιατί έχεις τους δικούς σου προσωπικούς λόγους απέναντί της», σχολίασε ο Σπύρος Μαρτίκας για τον Τάκη Καραγκούνια.

Read More

And More