Survivor All Star – Βρισηίδα Ανδριώτου: Απαντάει για την επιστροφή της και το ενδεχόμενο να χωριστεί από τον Σπύρο Μαρτίκα

Το Survivor All Star αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 8 Ιανουαρίου και ανάμεσα στους παίκτες που θα επιστρέψουν στον Άγιο Δομίνικο είναι και η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας

Η γνωστή Influencer και μοντέλο έκανε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και όπως ήταν επόμενο οι περισσότερες ερωτήσεις αφορούσαν στην επιστροφή της στον Άγιο Δομίνικο.

«Η αλήθεια είναι ότι αυτό το παιχνίδι είναι αρκετά δύσκολο. Δεν το βάζω κάτω ποτέ μου. Άντεξα 5μιση μήνες και η αλήθεια μου θα άντεχα εκεί αν με άφηναν για πάντα. Δεν είχα κανένα πρόβλημα με τις κακουχίες ή το σανίδι ή το μπάνιο, όλα μου φαινόντουσαν φυσιολογικά. Το μόνο που με στεναχωρούσε ήταν που άφησα πίσω ανθρώπους που αγαπάω και αυτό είναι το πιο δύσκολο που για ακόμη μια χρονιά δεν θα μιλάω με τους ανθρώπους μου» ανέφερε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να βρίσκεται σε αντίπαλη ομάδα με τον Σπύρο Μαρτίκα, το μοντέλο απάντησε: «Πρώτον ξέρουμε που πάμε. Ξέρουμε ότι είναι ένα παιχνίδι που όσο κρατήσει για τον κάθε ένα. Η ζωή μας είναι έξω και μάλιστα χτίζουμε ένα πολύ ωραίο μέλλον. Οπότε δεν θα μας επηρεάσει αν μας χωρίσουν. Δεύτερον άντεξα χωρίς τον Σπύρο 3μιση μήνες πέρσι, νομίζω έχω αποδείξει τι μπορώ να κάνω και μόνη μου!».

«Δεν είχα στρατηγική. Αυτό που έκανα ήταν απλά να είμαι δυο βήματα μπροστά πάντα! Ήξερα με ποιους ανθρώπους συμβιώνω και με τι χαρακτήρες έχω να κάνω…» τόνισε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Read More

And More