Survivor: H κολλητή της Καρολίνας δηλώνει ξαφνιασμένη: “Δεν αναγνωρίζω τον χαρακτήρα της”

Η Καρολίνα είναι ένα από τα πρόσωπα που μπήκαν στο Survivor αφότου αυτό είχε ήδη ξεκινήσει και κατάφερε από την αρχή να προκαλέσει αίσθηση με τις αγωνιστικές της επιδόσεις αφού οι ήττες της είναι ελάχιστες. Στα τελευταία επεισόδια όμως την έχουμε δει να έρχεται αρκετές φορές σε αντιπαράθεση με συμπαίκτες της ενώ πρόσφατα κατηγορήθηκε και από τη Χριστίνα ότι έκανε έναν άσχημο χαρακτηρισμό για την Μαριάνθη.

Το πρωί του Σαββάτου, η κολλητή της μίλησε στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” και την Ελένη Βουλγαράκη και δήλωσε ξαφνιασμένη από αυτά που βλέπει αφού δεν αναγνωρίζει τον χαρακτήρα της φίλης της σε αυτά που προβάλλονται.

“Mε την Καρολίνα γνωριζόμαστε μια ζωή, από 19 χρονών. Τα τελευταία τρία χρόνια, πριν φύγει για το Survivor μέναμε και μαζί. Κάποια στιγμή πριν δυο χρόνια βλέπαμε μαζί με την Καρολίνα το τελευταίο Survivor και της είπα ότι πρέπει να πάει εκεί, μου έλεγε όχι. Της δήλωσα λοιπόν συμμετοχή χωρίς να το ξέρει και την πήραν τηλέφωνο δυο χρόνια μετά… Η Καρολίνα είναι ένα παιδί που τρώει, αθλείται και τρώει πολύ. Αυτό ήταν που την άγχωνε περισσότερο και το ριάλιτι κομμάτι. Η Καρολίνα είναι ένα παιδί που δεν τσακώνεται ποτέ.

Εγώ έμενα μαζί της τρία χρόνια και έχουμε τσακωθεί δυο φορές επειδή εγώ έφταιγα που δεν έπλυνα τα πιάτα. Το άλλο άτομο που μπαίνει στη μέση, η Χριστίνα που μπαίνει στη μέση και προσβάλει τη φίλη μου θεωρώ ότι το κάνει για να ανέβει σε ένα ριάλιτι που αγωνιστικά δεν τα πάει καλά. Οι φίλοι μου, μου λένε ότι έχει πάει και σε άλλα ριάλιτι και έχει προκαλέσει τον ίδιο πανικό. Η Καρολίνα δεν πήγε για το ριάλιτι. Δε θα την ενδιέφερε να κάνει σούσουρο γύρω από το όνομά της. Θεωρώ ότι η άλλη κοπέλα το έκανε επιτηδευμένα για να ακουστεί το όνομά της. Είναι πολύ στεναχωρημένη η μαμά της γιατί όντως βλέπει κάτι που δεν είναι η Καρολίνα και είναι άσχημο/

Read More

And More