Survivor: O Γιώργος Καβακάκης στηρίζει την σύντροφό του, Πελαγία Καζολέα που μπήκε στο ριάλιτι

Τα πρώτα της 24ωρα στο Survivor διανύει η Πελαγία Καζολέα η φυσικοθεραπεύτρια από την Θεσσαλονίκη η οποία συμμετέχει στο ριάλιτι επιβίωσης με τους φετινούς Μαχητές.

Λίγο πριν την πρεμιέρα του Survivor έγινε γνωστή η σχέση της με τον Γιώργο Καβακάκη. Το γνωστό μοντέλο και η εντυπωσιακή ξανθιά είναι ζευγάρι, κάτι το οποίο αποκαλύφθηκε και μέσω instagram.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καβακάκης λίγο πριν την πρεμιέρα του Survivor ευχήθηκε καλή επιτυχία στην αγαπημένη του, Πελαγία Καζολέα.

«Ένας στόχος, χωρίς δράση είναι απλά επιθυμία. Καλή επιτυχία», έγραψε το γνωστό μοντέλο κάτω από τη φωτογραφία με την σύντροφό του.

Πελαγία Καζολέα – Ποια είναι η παίκτρια του Survivor

 

Είναι 31 ετών και έχει γεννηθεί στην Αθήνα. Εργάζεται ως υπεύθυνη ανθρώπινου δυναμικού σε μεγάλη εταιρία. Έχει σπουδάσει λογιστική και χρηματοοικονομικά στη Θεσσαλονίκη Στο παρελθόν είχε λάβει μέρος στο «Deal» και στο «Όλα» του Θέμου Αναστασιάδη. Διατηρεί σχέση με πολύ γνωστό μοντέλο της showbiz. Στο Survivor φοβάται μόνο τον… εαυτό της και κανέναν άλλον! Δηλώνει πανέτοιμη να εξερευνήσει τον εαυτό της στις νέες συνθήκες διαβίωσης και να κατέβει στους στίβους μάχης.

Read More

And More