Survivor: Oι τρεις νέοι παίκτες που μπαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης

Oι προσθήκες νέων παικτών στο ριάλιτι επιβίωσης του Survivor φαίνεται να μην σταματούν. Όπως αποκάλυψε το πρωί της Παρασκευής η Έλενα Πολυκάρπου μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ακόμη τρεις παίκτες πρόκειται να μπουν στο Survivor τις επόμενες εβδομάδες.

Ο λόγος για την Νικολέτα Μαυρίδη η οποία είναι 26 ετών, καθηγήτρια pilates και χορεύτρια. Η συγκεκριμένη παίκτρια έχει λάβει μέρος στο παρελθόν και στο Dancing with the Stars μαζί με τον Βαγγέλη Κακουριώτη ενώ οι φήμες τότε τους ήθελαν να είναι σε σχέση χωρίς ωστόσο να το επιβεβαιώσουν ποτέ.

Η δεύτερη κοπέλα που θα δούμε να εισβάλλει στο ριάλιτι επιβίωσης είναι η Χριστίνα Κεφαλά, 29ετών, influencer και αθλήτρια. Τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks και πολλές φορές την είχαμε δει να έρχεται σε έντονη αντιπαράθεση με την Μικαέλα Φωτιάδη.

Ο τελευταίος άνδρας που θα ταξιδέψει για τον Άγιο Δομίνικο ονομάζεται Σάκης Κατσούλης. Είναι επιχειρηματίας, διαθέτει ένα κομμωτήριο, ένα μαγαζί με ρούχα και ένα spa. Mάλιστα είναι και ο πρώην σύντροφος της Μαριαλένας Ρουμελιώτη που βρίσκεται ήδη στο Survivor.

Read More

And More