Survivor: To twitter γλέντησε τους παίκτες του reality – Τα χιουμοριστικά σχόλια για τον Πάνο Καλλίδη και τον Τριαντάφυλλο

Το Survivor έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών που παρακολουθούν κάθε βράδυ τις σκληρές μάχες των δύο ομάδων. Στο επεισόδιο της Δευτέρας, οι διάσημοι γι’ ακόμα μια φορά έχασαν την ασυλία, αφού οι μαχητές κατάφεραν να κερδίσουν με μεγάλη διαφορά στο αγώνισμα. 

Το reality επιβίωσης έχει την τιμητική του και στο twitter, μιας και χρήστες παρακολουθούν ανελλιπώς τα επεισόδια και σχολιάζουν άλλοτε με καυστικό και άλλοτε με χιουμοριστικό τρόπο τα όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο.

Δύο από τους αγαπημένους τους παίκτες που δεν χορταίνουν να παρακολουθούν και να σχολιάζουν είναι ο Τριαντάφυλλος και ο Πάνος Καλλίδης. Οι δύο καλλιτέχνες μπορεί να μην είναι οι καλύτεροι αθλητές, ωστόσο έχουν κερδίσει την εκτίμηση του κοινού με το χαρακτήρα τους.

Γι’ ακόμα μια φορά, λοιπόν, οι γνωστοί τραγουδιστές βρέθηκαν στο επίκεντρο του σχολιασμού του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης, με τις ατάκες τους να είναι απολαυστικές.

Δες τα tweets:

 

 

 

 

Read More

And More