Survivor – Αγγελική Λάμπρη: Η Αγγέλα του “Παρά πέντε” δηλώνει έτοιμη να κατακτήσει το μεγάλο έπαθλο

Το Survivorτο αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης επιστρέφει με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό. Η μεγαλύτερη τηλεοπτική περιπέτεια κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου στις 21.00 στον ΣΚΑΪ. Το Survivor δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και από Δευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.15.

Οι 20 παίκτες για ακόμη μια φορά θα χωριστούν σε δυο ομάδες αυτή των διασήμων και εκείνη των μαχητών. Aνάμεσα στους παίκτες των διασήμων θα δούμε και τη γνωστή σε όλους μας ηθοποιό Αγγελική Λάμπρη.

Διάβασε παρακάτω όσα θες να μάθεις για εκείνη.

Η Αγγελική Λάμπρη είναι 45 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Ιωάννινα. Στην Αθήνα ήρθε για να σπουδάσει υποκριτική στη σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη.

Έχει συμμετάσχει σε πάρα πολλές τηλεοπτικές σειρές. Η πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση έγινε στη σειρά «Οι αγνοημένοι». Το κοινό όμως την αγάπησε πολύ για τον ρόλο της ως Αγγέλα στο «Πάρα πέντε» όπου υποδυόταν ένα δυναμικό αγοροκόριτσο. Παράλληλα έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις αλλά και ταινίες.

Έχει μία κόρη την οποία έχει βαφτίσει ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Η ίδια δηλώνει πως είναι άνθρωπος που μιλάει και δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω ενώ στο Survivor λέει ότι ήρθε για να κερδίσει γιατί δεν αποδέχεται την ήττα ενώ αποκαλύπτει ότι τα πάει εξίσου καλά με τη φύση όσο και με τα άγρια ζώα.

Read More

And More