Survivor – Αλέξης Παππάς: Όσα πρέπει να ξέρεις για τον κούκλο ηθοποιό που συμμετέχει στο ριάλιτι επιβίωσης

Βρισκόμαστε την τελική ευθεία για την έναρξη του τέταρτου κύκλου του Survivor, αφού μας χωρίζουν μόλις τέσσερις ημέρες από την πρεμιέρα που θα γίνει την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου. Διάσημοι και μαχητές βρίσκονται εδώ και μερικές ημέρες στον Άγιο Δομίνικο και προσπαθούν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα της καθημερινότητάς. 

Το πρωί της Δευτέρας δόθηκαν στη δημοσιότητα τα ονόματα των παικτών των δύο ομάδων που πρόκειται να μας απασχολήσουν τους επόμενους μήνες. Στην ομάδα των διάσημων βρίσκονται οι: Μιχάλης Αρναούτης, Άννα Μαρία Βέλλη, Ελευθερία Ελευθερίου, Πάνος Καλίδης, Περικλής Κονδυλάτος, Γιώργος Κοψιδάς, Αγγελική Λάμπρη, Αλέξης Παππάς, Κάτια Ταραμπανκό και Τριαντάφυλλος.
 
Ας γνωρίσουμε όμως λίγο καλύτερα τον γοητευτικό ηθοποιό Αλέξη Παππά που αναμένεται να μας απασχολήσει αρκετά τους επόμενους μήνες.
 

Ο Αλέξης Παππάς είναι 34 ετών και είναι ηθοποιός.

Όταν τελείωσε το σχολείο άρχισε να δουλεύει ως ηλεκτρολόγος ενώ αργότερα στη ζωή του ήρθε το μόντελινγκ. Σίγουρα τότε δεν μπορούσε να φανταστεί πως λίγα χρόνια αργότερα θα μεσουρανούσε στις πασαρέλες κορυφαίων οίκων μόδας του Μιλάνου, του Παρισιού και της Νέας Υόρκης.

Μέσα από το μόντελινγκ έκανε διαφημιστικά για την τηλεόραση και ήρθε σε επαφή με την κάμερα. Παράλληλα με το μόντελινγκ στην Αμερική, σπούδασε υποκριτική, ενώ πρωταγωνίστησε και σε ταινία μικρού μήκους στη Γουατεμάλα. Στην Ελλάδα τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά «8 λέξεις» στον ΣΚΑΪ.

Τη φετινή σεζόν τον είδαμε να συμμετέχει και στο μουσικό show J2US μαζί με τη Χριστίνα Σάλτη, ωστόσο η πορεία τους ήταν σύντομη αφού παρά τις καλές τους εμφανίσεις αποχώρησαν νωρίς. Πρόταση είχε δεχτεί και για το Bachelor, το concept όμως δεν ήταν κάτι που του ταίριαζε και έτσι αρνήθηκε.

Στο SURVIVOR έρχεται γιατί θέλει ο κόσμος να γνωρίσει τον πραγματικό Αλέξη και όχι έναν ρόλο.

Read More

And More