Survivor – Αλέξης Παππάς: Το μήνυμα στο Instagram μετά την πρεμιέρα του reality επιβίωσης

Το Survivor έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής με τους διάσημους και τους μαχητές να μάχονται στη θάλασσα και τη στεριά προκειμένου να κερδίσουν νερό και αλεύρι. Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο αρκετοί είναι οι παίκτες που ξεχώρισαν και κέρδισαν την εκτίμηση του κοινού. Σε αυτή την κατηγορία φαίνεται να ανήκει ο Αλέξης Παππάς.

Ο γνωστός ηθοποιός μετά τη συμμετοχή του στο Just the 2 of us στο πλευρό της Χριστίνας Σάλτη, θέλησε να δοκιμάσει τις ικανότητές του και στο reality επιβίωσης. Έτσι ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο. Μπορεί ο ίδιος να βρίσκεται στο παιχνίδι, ωστόσο ο λογαριασμός του στο Instagram παραμένει ενεργός, γεγονός που παραξένευσε όσους τον ακολουθούν. Βέβαια, μετά το τέλος του χθεσινού επεισοδίου λύθηκε η απορία μας.

Ο Αλέξης Παππάς έχει δώσει τον λογαριασμό του σε ένα φίλο του για να τον διαχειρίζεται όσο εκείνος θα βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο. Με αφορμή, λοιπόν, τα δεκάδες μηνύματα ο φίλος του ηθοποιού αποκάλυψε ότι δεν διαχειρίζεται εκείνος το προφίλ και θα απαντήσει στα μηνύματα μόλις αποχωρήσει από το Survivor.

Δες τη φωτογραφία:

Read More

And More