Survivor: Αποκάλυψη βόμβα του Γιώργου Λιανού ταράζει Μαχητές και Διάσημους – Όσα θα δούμε απόψε

H στιγμή για τη νέα αποχώρηση στο Survivor έφτασε με μία μεγάλη αλλαγή.

Τα λόγια που θ’ ακουστούν είναι σκληρά, τα βλέμματα μαχαίρια, το κλίμα κάθε άλλο παρά ειρηνικό θυμίζει. Το συμβούλιο του νησιού τινάζεται στον αέρα στο νέο επεισόδιο του Survivor σήμερα Τετάρτη 26/1. Και φυσικά υπάρχει λόγος.

Αποκάλυψη βόμβα στο Survivor – Μυριέλλα και Σάββας εμπλεκόμενοι

O Σπύρος λέει στον Σάββα πως τώρα είναι αργά,  με αφορμή την αποψινή αποχώρηση, όπως βλέπουμε στο τρέιλερ που βγήκε στον αέρα του ΣΚΑΪ. Δύο πολύ δυνατές παίκτριες, η Ασημίνα και η Σοφιάννα από τους μαχητές και δύο διάσημοι, ο Θανάσης Βισκαδουράκης και η Αθηνά Ευμορφιάδη περιμένουν απόψε ν’ ακούσουν την ετυμηγορία του κοινού. Και τότε στο εκρηκτικό συμβούλιο του νησιού σκάει η βόμβα.

Ανάμεσα στους εμπλεκόμενους ο Σάββας και η Μυριέλλα με το Λάμπρο Κωνσταντάρα σε ρόλο κομιστή του μεγάλου μυστικού-βόμβα. Ο Λιανός παραδέχεται ότι αυτή η αποκάλυψη -άσχημη όπως τη χαρακτήρισε ο Κωνσταντάρας- είναι βόμβα για το Survivor. Η Μυριέλλα ξεσπά απευθυνόμενη στο Σάββα λέγοντάς του ότι η ηλικία της δεν της επιτρέπει να την κοροϊδέψει οποιοσδήποτε Σάββας. Τα λόγια που θα ειπωθούν ανατρέπουν τα πάντα.

Read More

And More