Survivor: Αποχώρησαν από τον Άγιο Δομίνικο και επέστρεψαν στην αγκαλιά των συντρόφων τους

Μπήκαν δυναμικά στο Survivor, “λύγισαν” μιλώντας για το άλλο τους μισό, σύντομα ωστόσο βρέθηκαν και πάλι στο πλευρό τους.

Αυτοί είναι οι παίκτες του φετινού Survivor που αποχώρησαν από τον Άγιο Δομίνικο δηλώνοντας πιο ερωτευμένοι από ποτέ κατά την επιστροφή τους στην Ελλάδα.

Αθηνά Ευμορφιάδη – Γιάννης Μαυροκορδάτος: Παντρεύονται

Η Αθηνά Ευμορφιάδη έκανε δυναμική είσοδο στο φετινό Survivor μόνο που ούτε η ίδια θα μπορούσε να φανταστεί τα όσα θα ακολουθούσαν κατά την παραμονή της στο ριάλιτι.

Η γνωστή αθλήτρια μπορεί να κράτησε τον έρωτά της με τον Γιάννη Μαυροκορδάτο μακριά από το Survivor, ωστόσο η απόσταση από την κόρη της, την ώθησε στο να αποχωρήσει οικειοθελώς.

«Ο Γιάννης από την πρώτη μέρα που με είδε μου είπε «εγώ εσένα θα σε παντρευτώ». Ο γάμος μας κανονικά θα έπρεπε να είχε γίνει, αλλά θέλαμε να φτιάξουμε πρώτα την επιχείρησή μας. Θέλω πολύ να παντρευτούμε με τον Γιάννη και να αποκτήσουμε και παιδί», δήλωσε πρόσφατα η Αθηνά Ευμορφιάδη η οποία ξεκίνησε ήδη τις πρόβες για το νυφικό της.

Γιωρίκας Πιλίδης  – Όλγα Καρπουζίδου: Νεανικός έρωτας

Από το πρώτο επεισόδιο του Survivor η Όλγα Καρπουζίδου δεν σταμάτησε να στηρίζει καθημερινά τον αγαπημένο της Γιωρίκα μέσα από αναρτήσεις της στα social media.

Κατά την αποχώρησή του από τον Άγιο Δομίνικο, η νεαρή ξανθιά περίμενε τον σύντροφό της στο αεροδρόμιο, όπου και τον υποδέχτηκε με δάκρυα χαράς.

«Με το κορίτσι μου είμαστε μαζί από μικροί. Είμαστε έξι χρόνια μαζί. Δεν ήμασταν στο ίδιο σχολείο. Ήταν ένας Instagramικός έρωτας. Ο γάμος είναι στα κοντινά μας πλάνα. Ίσως παντρευτούμε του χρόνου, ίσως και φέτος. Μετά τον Σεπτέμβριο πάντως», δήλωσε πρόσφατα στο περιοδικό “You” ο Γιωρίκας Πιλίδης ο οποίος αν και νεαρός, δηλώνει έτοιμος να ντυθεί γαμπρός.

Πελαγία Καζολέα – Γιώργος Καβακάκης: Παραλίγο συμπαίκτες στο Survivor

Πάνω που τα δημοσιεύματα ήθελαν τον Γιώργο Καβακάκη να μπαίνει στο Survivor κάνοντας έκπληξη στην αγαπημένη του, η Πελαγία Καζολέα αποχώρησε από το ριάλιτι, επιστρέφοντας στην Αθήνα και στην αγκαλιά του γνωστού μοντέλου.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Καβακάκης Γιώργος (@kavakakis_george)

«Είμαστε και οι δύο τόσο δυνατές προσωπικότητες και επειδή ο Γιώργος είναι και αυτός στο δικό του κομμάτι γνωστός στον χώρο, θεωρώ ότι είμαστε τόσο δυνατοί ατομικά, όποτε δεν θα ισοπέδωνε κανένας τον άλλο και δεν νομίζω να είχε ο ένας το άγχος του άλλου», δήλωσε πρόσφατα η Πελαγία Καζολέα για τον Γιώργο Καβακάκη σε συνέντευξή της στον Νίκο Μουτσινά.

Άσπα Πρεδάρη – Επέστρεψε στην αγκαλιά του Θωμά της

Από τις πιο όμορφες και… ήρεμες παρουσίες του φετινού Survivor η Άσπα Πρεδάρη η οποία αποχώρησε νωρίς από το παιχνίδι, επιστρέφοντας στον επί χρόνια σύντροφό της, Θωμά με τον οποίο και έχουν αρκετές κοινές τους φωτογραφίες στα Social media.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aspa Predari (@predariaspa)

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thomas Vouzas (@thomasvouzas)

Φωτογραφία από κοινή εμφάνιση του ζευγαριού μετά το Survivor:

Σάββας Κάλφας – Αθόρυβος έρωτας δίπλα στην αγαπημένη του, Μπέλλα

Ο 25χρονος πρώην Μαχητής του Survivor, από την πρώτη κιόλας στιγμή στον Άγιο Δομίνικο, δεν θέλησε να μοιραστεί λεπτομέρειες αλλά και καταστάσεις που αφορούσαν την προσωπική του ζωή.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SK_THEYOGI (@savvas__kalfas)

Οι κοινές φωτογραφίες αλλά και βίντεο δίπλα στην Μπέλλα του, έφεραν αποκαλύψεις μέσα από τα social media αλλά και το κανάλι του Σάββα Κάλφα στο Youtube μέσα από το οποίο ο ίδιος έκανε travel vlog από ταξίδι με την αγαπημένη του.

Κάτια Ταραμπάνκο – Θοδωρής Κωνσταντόπουλος: Ζευγάρι – έκπληξη!

Ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος είναι ο άνδρας ο οποίος έκλεψε την καρδιά της Κάτιας Ταραμπάνκο πριν το Survivor, κρατώντας μακριά από την δημοσιότητα την μεταξύ τους σχέση.

Η μεγάλη αποκάλυψη ήρθε στο έπαθλο επικοινωνίας, όταν ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος έστειλε βίντεο στην παραγωγή του Survivor κάνοντας έτσι την μεγάλη έκπληξη στην Κάτια Ταραμπάνκο.

Ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος είναι ένας ταλαντούχος tatoo artist με έδρα στη Ζυρίχη. Μάλιστα, η Κάτια Ταραμπάνκο είχε ταξιδέψει στην Ελβετία λίγο πριν μπει στο Survivor για να βρεθεί στο πλευρό του αγαπημένου της.

Το ζευγάρι είναι μόλις λίγους μήνες μαζί, ωστόσο φαίνεται πως έχει ήδη κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του και συγκατοικεί στο ίδιο σπίτι.

Όσο για τους εναπομείναντες παίκτες στον Άγιο Δομίνικο, η απόσταση καθημερινά αυξάνει τη συγκίνησή τους για τους ανθρώπους τους πίσω στην Ελλάδα, με τα έπαθλα επικοινωνίας να είναι πλέον αναγκαία για όλους τους παίκτες του Survivor.

Δες επίσης: Κάτια Ταραμπάνκο: Επέστρεψε στα social media… φορώντας ένα εντυπωσιακό μονόπετρο δακτυλίδι

Read More

And More