Survivor: Αποχώρησε ο Παύλος Γαλακτερός – Η σχέση αγάπης με τον πατέρα του, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και οι προσωπικές φωτογραφίες

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor οι τηλεθεατές παρακολούθησαν ακόμη μια αποχώρηση.

Υποψήφιοι αυτή τη φορά ήταν ο Νίκος Μπάρτζης, ο Τζέιμς Καφετζής και ο Παύλος Γαλακτερός. Αυτός που τελικά συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του είναι ο Παύλος, ο οποίος από πολλούς είχε χαρακτηριστεί “το καλό παιδί” του Survivor. Εξάλλου, σπάνια τον είδαμε να έρχεται σε αντιπαράθεση με συμπαίκτες του και συνήθως προσπαθούσε να φέρει την ισορροπία στην παραλία.

“Στενοχωριέμαι που φεύγω. Χαίρομαι πάρα πολύ που μέσα στο παιχνίδι έχω δείξει το χαρακτήρα μου και ακριβώς ποιος είμαι. Χαίρομαι που θα γυρίσω πίσω και θα δω την οικογένεια μου και την κοπέλα μου που μου έχει λείψει τόσο πολύ. Θα περιμένω εδώ τους amigos και θα τους στηρίζω απέξω. Με αυτά που άκουσα θα συνεχίσει δύσκολα όχι μόνο η μπλε, αλλά και η κόκκινη ομάδα με αυτά τα δυο παιδιά που νομίζουν ότι όλα γυρίζουν γύρω τους και ότι όλοι είναι εναντίον τους.

Κρατάω μόνο τα θετικά, κρατάω έναν Τριαντάφυλλο που πάντα είναι με τον χαμόγελο, κρατάω τα φιλαράκια μου που πάντα ζούσαμε φοβερές στιγμές… Με τον Κόρο έχουμε αφήσει στη μέση και ένα μάθημα ψαροτούφεκο που θα το κάνουμε μόλις γυρίσει στην Ελλάδα.  Θέλω να πω σε όλους ότι χρωστάω και ένα party 90s και μόλις τελειώσει το Survivor θα το υλοποιήσουμε”, ήταν τα λόγια του Παύλου Γαλακτερού. 

Ποιος είναι όμως ο Παύλος Γαλακτερός;

Ο Παύλος Γαλακτερός σήμερα είναι 24 ετών. Είναι γιος του Νάσου Γαλακτερού από τον γάμο του με την Τέτα Λεονταρίδου, η οποία δεν έχει σχέση με τα φώτα της δημοσιότητας. 

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη, ωστόσο στην ηλικία των 11 ετών μετακόμισε στην Αθήνα για να μείνει με τον μπαμπά του. Οι δυο τους άλλωστε έχουν μια άριστη σχέση και δεν είναι λίγες οι φορές που ο πρώην μπασκετμπολίστας όσο εκείνος ήταν στον Άγιο Δομίνικο εξέφραζε δημόσια τη στήριξή του στον γιο του.  (δες εδώ το δημόσιο μήνυμα στήριξης του Νάσου Γαλακτερού στον γιο του)

Ο Παύλος μάλιστα έχει κληρονομήσει και την αγάπη του πατέρα του για τον αθλητισμό και το μπάσκετ. Αγαπάει, επίσης, την τοξοβολία και το jogging, τα οποία τον βοηθούν να αποφορτιστεί.

Έχει εργαστεί σε περιοδικά μόδας ως παραγωγός, στις τηλεοπτικές εκπομπές «DOT» και «Θαλασσόλυκοι» ως ηχολήπτης και εικονολήπτης, αλλά, και σε εταιρία διοργάνωσης εκδηλώσεων. Οι σπουδές του αφορούν την ηχοληψία. Χαρακτηριστική, επίσης, είναι και η ιδιαίτερη σχέση που έχει με την μητριά του, Νάνσυ Ζαμπέτογλου η οποία αναφέρεται σε εκείνον με τα πιο τρυφερά λόγια. (Το μήνυμα της Νάνσυς Ζαμπέτογλου για το ήθος του Παύλου Γαλακτερού)

Αξίζει να αναφέρουμε πως η μόνη φορά που είδαμε τον Παύλο Γαλακτερό να βγαίνει εκτός εαυτού στο Survivor ήταν όταν ο Τριαντάφυλλος αναφέρθηκε στο πρόσωπο του πατέρα του ενώ πιο κοντά τον είδαμε να έρχεται με τον Γιώργο Κόρομι με τον οποίο έκαναν αρκετή παρέα. (δες εδώ τη φορά που ο Παύλος Γαλακτερός έγινε έξω φρενών)

 

Read More

And More