Survivor: Αποχώρησε ο Σάκης Αρσενίου – Η σύντομη παραμονή στον Άγιο Δομίνικο και οι εντάσεις

Εκτός Survivor ο Σάκης Αρσενίου, ο οποίος αποχώρησε μετά από την ψηφοφορία του κοινού, μιας και βρέθηκε υποψήφιος δίπλα στην Μυριέλλα Κουρεντή και τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

«Η αλήθεια είναι όταν ήταν να μπω στο Survivor, είπα ότι η πρώτη επιλογή σε ψηφοφορία είναι αυτός που μπαίνει. Είναι σεβαστή η γνώμη του κοινού, εύχομαι καλή συνέχεια στα παιδιά κι εγώ θα συνεχίσω έξω κανονικά στα τραγούδια μας και στην οικογένειά μου. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους» είπε ο Σάκης Αρσενίου.

 

 

Σάκης Αρσενίου – Η σύντομη παραμονή στον Άγιο Δομίνικο

Ο Σάκης Αρσενίου εισέβαλλε στο Survivor την Κυριακή 13/2 και από εκείνη την ημέρα έχουν έρθει τα πάνω κάτω στην ομάδα των διασήμων.

Όσο περνάει ο καιρός στο Survivor οι συμμαχίες και οι στρατηγικές ανάμεσα στους παίκτες ενισχύονται αφού όλοι προσπαθούν με κάποιο τρόπο να εξασφαλίσουν την παραμονή τους σε αυτό.

Ο Σάκης Αρσενίου μπορεί να βρέθηκε για λίγες ημέρες στον Άγιο Δομίνικο, όμως, έχει εμπλακεί αρκετές φορές σε τσακωμούς και εντάσεις στο παιχνίδι. Μάλιστα, ήταν και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και ο λόγος που όπως είπαν οι συμπαίκτες του τον ψήφισαν είναι γιατί πέραν του ότι τον θεωρούν πιο αδύναμο αγωνιστικά, διαφωνούν και με τον τρόπο που μιλά στους συμπαίκτες του και πιο συγκεκριμένα στη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Τάκη Καραγκούνια.

Σάκης Αρσενίου – Όλες οι φορές που έγινε έξαλλος στο Survivor

Πρόσφατα είδαμε ένα άγριο ξέσπασμα του Σάκη Αρσενίου προς τον συμπαίκτη του, Τάκη Καραγκούνια, οι οποίοι μάλιστα, παραλίγο να πιαστούν στα χέρια.

Ο Τάκης Καραγκούνιας μιλώντας στην κάμερα ενοχλημένος από την συμπεριφορά του Σάκη Αρσενίου δήλωσε: «Από την πρώτη μέρα μου φέρεται υποτακτικά με λέει “αγοράκι μου”, 48 χρονών, λίγο πριν μπω στα 49 και να με φωνάζει κάποιος “αγοράκι μου”. Την άλλη φορά με είπε “μικρέ” και τον στραβοκοίταξα και το’ κοψε. Δεν έχω προσβάλει κανέναν και καμία, με έχουν προσβάλει και αυτή την στιγμή έσκασε η φούσκα, πέσανε οι μάσκες σήμερα».

Μεταξύ τους ακολούθησε ένας έντονος διάλογος, ενώ τα πράγματα αγρίεψαν όταν ο Σάκης Αρσενίου είπε στον Τάκη Καραγκούνια πως δεν φοράει παντελόνια και εκείνος ξέσπασε με ουρλιαχτά στην παραλία.

Αυτή ωστόσο δεν ήταν η πρώτη φορά που είδαμε τον Σάκη Αρσενίου να έχει ένταση με κάποιον άλλο παίκτη, καθώς τις πρώτες ημέρες που βρέθηκε στο νησί, είχε έναν μικρό καβγά με τη Μυριέλλα Κουρεντή.

Η ένταση ξεκίνησε από τον στίβο μάχης, αφού και οι δυο ομάδες ήθελαν, όχι μόνο να φάνε, αλλά και να δουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα ώστε να πάρουν δύναμη για να συνεχίσουν να αγωνίζονται.

Και ενώ η Μυριέλλα Κουρεντή από τους Διασήμους βρισκόταν στον στόχο, φάνηκε να δυσκολεύεται να βρει τον τρόπο με τον οποίο έπρεπε να πετάξει το μπαλάκι ώστε να μπει στην τρύπα.

Ο Σάκης Αρσενίου εκνευρίστηκε με την Μυριέλλα Κουρεντή καθώς διέκρινε ότι καθυστερούσε πολύ να ρίξει το μπαλάκι στο τραπέζι με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος και έτσι έδωσε προβάδισμα στους Μαχητές. Τα όσα είπε ο Σάκης Αρσενίου σε έντονο ύφος έκαναν τη Μυριέλλα Κουρεντή να βάλει τα κλάματα.

Survivor: Τα τελευταία λόγια του Σάκη Αρσενίου πριν αποχωρήσει

Read More

And More