Survivor: Αθωώθηκε ο πρώην παίκτης για παρενόχληση ανήλικης στην Λάρισα

Ο 29χρονος από τα Φάρσαλα έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor, ωστόσο πριν μπει στο reality επιβίωσης είχε γίνει καταγγελία σε βάρος του από ένα 16χρονο κορίτσι.

Συγκεκριμένα, τον Δεκέμβριο του 2021 καταγγέλθηκε από την ανήλικη ότι λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο 29χρονος την άρπαξε από την κουκούλα και την έσυρε σε ένα παγκάκι στην πλατεία των Φαρσάλων, όπου ο ίδιος ξάπλωσε και την ανάγκασε να πατήσει πάνω του. Στη συνέχεια ο 29χρονος ώθησε το πόδι της κοπέλας στην γενετήσια περιοχή του σύμφωνα με το larissanet.

Η κοπέλα διευκρίνισε στην κατάθεσή της ότι ο 29χρονος, νωρίτερα της πρότεινε να του κάνει μασάζ και εκείνη αρνήθηκε. Σε ερώτηση του δικαστηρίου γιατί δεν αντέδρασε, η κοπέλα είπε πως «είχε παγώσει», ενώ όταν την επέστρεψε στην παρέα της στην κεντρική πλατεία, είπε στα παιδιά που ήταν εκεί «είναι πολύ καλή σας τη συνιστώ».

Μάλιστα όταν την ρώτησε η πρόεδρος γιατί δεν είπαν τίποτα τα παιδιά, η κοπέλα απάντησε ότι αυτό έγινε λόγω φόβου.

Τελικά το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας, αποφάσισε την αθώωση του 29χρονου που κατηγορούνταν για παράνομη βία και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Πηγή: Newsit

Read More

And More