Survivor: Αυτή είναι η έκπληξη που ετοιμάζει η παραγωγή στους παίκτες – Αλλάζει η ημερομηνία του τελικού

To Survivor ,όσο περνάει ο καιρός, πλησιάζει στο τέλος του και μέσα στις επόμενες ημέρες πρόκειται να δούμε το παιχνίδι να μετατρέπεται από ομαδικό σε ατομικό. Αυτή τη στιγμή στο ριάλιτι επιβίωσης έχουν μείνει 11 παίκτες και κατά πάσα πιθανότητα μετά και την αποχώρηση της Τετάρτης οι ομάδες θα πάψουν να υπάρχουν και κάθε παίκτης θα αγωνίζεται για τον εαυτό του.

Η παραγωγή του Survivor μάλιστα, ετοιμάζει και μια έκπληξη στους παίκτες την οποία θα δούμε να συμβαίνει όταν στο παιχνίδι θα μείνουν 8 άτομα. Την αποκάλυψη αυτής της έκπληξης έκανε σήμερα το πρωί η Έλενα Πολυκάρπου μέσα από την εκπομπή “Ευτυχείτε“. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου, οι μαμάδες των παικτών ετοιμάζουν βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο.

Οι μόνοι παίκτες, οι οποίοι αντί για τις μαμάδες τους θα δουν τα αδέρφια τους είναι ο Τριαντάφυλλος και ο Νίκος Μπάρτζης καθώς οι γονείς τους δε μπορούν να ταξιδέψουν. Οι συγγενείς των παικτών αναμένονται να αναχωρήσουν για το εξωτικό νησί σε περίπου δέκα μέρες.

Μάλιστα, η Έλενα Πολυκάρπου έκανε ακόμα μια αποκάλυψη και αυτή δεν είναι άλλη από την ημερομηνία του τελικού, ο οποίος πήρε παράταση για τις 7 Ιουλίου, ενώ αρχικά γνωρίζαμε ότι θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιουνίου.

Read More

And More