Survivor: Έξαλλη η Ασημίνα με όσα λένε οι συμπαίκτες της – «Έχει τον Χρήστο Δάντη βιτρίνα για να τη στηρίζουν»

Ιδιαίτερα ενοχλημένη με τα υπονοούμενα που άφησαν κάποιοι συμπαίκτες της και πιο συγκεκριμένα ο Σπύρος Μαρτίκας και η Σταυρούλα  Χρυσαειδή για τη στήριξη που μπορεί να έχει από τον σύντροφό της Χρήστο Δάντη εμφανίστηκε στο σημερινό επεισόδιο του Survivor η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Μιλάει η Ασημίνα που έχει βιτρίνα τον Δάντη για να στηρίζει κάποιος; Εσύ παίζεις με το σπαθί σου τόσο καιρό. Δεν έχω ακούσει να έχεις κάτι πίσω σου να σε στηρίζει. Μόνο ο κόσμος που τον έχεις κερδίσει μόνη σου δικαιωματικά» ανέφερε ο Σπύρος Μαρτίκας υπονοώντας πως η Ασημίνα Χατζηανδρέου παραμένει στο παιχνίδι λόγω του συντρόφου της.

«Συγγνώμη αλλά δεν έχω πλούσιο άνδρα για να με πληρώνει και δε θέλω να με πληρώνει» συμπλήρωσε με τη σειρά της η Σταυρούλα.

Αυτό φυσικά δε θα μπορούσε να μείνε ασχολίαστο από την Ασημίνα η οποία μιλώντας στην κάμερα παρακάλεσε τον σύντροφό της Χρήστο Δάντη να μην την ξαναψηφίσει προκειμένου να αποδείξει ότι η παραμονή της στο Survivor δεν ευθύνεται σε εκείνον,

«Το αποκορύφωμα ήταν ότι ενώ είχα ψηφιστεί και ενώ βρίσκομαι για ακόμη μια φορά σε αυτή τη δύσκολη θέση, γυρνώντας πίσω στην καλύβα ειπώθηκε ότι εγώ παραμένω στο παιχνίδι λόγω του συντρόφου μου. Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω πόση κακία έχουν μερικοί άνθρωποι μέσα τους. Αυτή τη φράση την είπε η Σταυρούλα. Εύχομαι πραγματικά αν βλέπει αυτή τη συνέντευξη ο Χρήστος, στην επόμενή μου ψηφοφορία να μη δώσει ούτε ένα ευρώ. Το λέω μέσα από τη καρδιά μου και ο μόνος κόσμος που θα με ψηφίσει να είναι πραγματικά αυτός που έχει ταυτιστεί μαζί μου. Ήταν άσχημο. Δεν έχω πει ποτέ κακία για άνθρωπο εκεί έξω. Κάποιοι άνθρωποι εδώ μέσα το κάνουν και να είναι σίγουροι ότι θα τους γυρίσει μπούμεραγνκ» ανέφερε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Read More

And More