Survivor: Εξερράγη ο Τάκης Καραγκούνιας με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ: «Δεν σεβάστηκες το πένθος μου»

Στα όρια τους έχουν φτάσει οι παίκτες της μπλε ομάδας με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, ο οποίος από την πρώτη μέρα που μπήκε από στο Survivor δημιουργεί πολλές εντάσεις.

Την ίδια ώρα, η ομάδα των Μαχητών βιώνει κάτι αρκετά πρωτόγνωρο, καθώς πενθούν μαζί με τον συμπαίκτη του Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος έχασε τον πατέρα του ενώ βρίσκεται στο παιχνίδι.

Στο σημερινό επεισόδιο, λίγο πριν την έναρξη του στίβου μάχης άναψαν ξανά τα αίματα ανάμεσα στον Τάκη και τον Κωνσταντίνος, με τον μισθοφόρο να γίνεται πυρ και μανία!

«Ήρθε όλη η ομάδα μέσα στη θάλασσα, έκλαιγα και ήθελα να γυρίσω στην Ελλάδα εκείνη τη στιγμή είχα τρελαθεί. Ήρθε ο Άρης με τον επίδεσμό στο χέρι και με πήρε αγκαλιά, όλοι ήρθαν δίπλα μου, εκτός από τον Κωνσταντίνο, που έκανε ηλιοθεραπεία», είπε αρχικά και στη συνέχεια ξέσπασε: Άσε με να μιλήσω ρε, ως εδώ. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει, είναι αναίσθητος. Δεν ήρθε καν, ήρθε μόνο την ώρα του φαγητού για να φάει από τα ψάρια που έπιασα εγώ. 

«Τα παιδιά προσφέρθηκαν να κάνουν την κηδεία του πατέρα μου και εκείνος (ο Κωνσταντίνος) έκανε ηλιοθεραπεία! Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι απάνθρωπος και το λέω με όλο τον σεβασμό. Μη μιλάς μωρέ!» άρχισε να ουρλιάζει ο Τάκης Καραγκούνιας.

Read More

And More