Survivor: Εκτός εαυτού ο Γιάννης Χατζηγεωργίου με τον Βαλάντη – «Με έχεις βάλει στη μπούκα… Δεν μπορώ άλλο»

Εκτός εαυτού βγήκε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου στο αποψινό επεισόδιο στο Survivor, το βράδυ της Δευτέρας, κατά τη διάρκεια του πρώτου αγωνίσματος ασυλίας για αυτή την εβδομάδα. Όλα ξεκίνησαν μετά από πολλές και συνεχόμενες ήττες που σημείωνε η ομάδα των Διασήμων και ο Βαλάντης επέμεινε να χρεώνει στον ίδιο λάθη.

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, μετά το τέλος ενός αγωνίσματος, ξεκίνησε έναν έντονο διάλογο με τον συμπαίκτη του, Βαλάντη.
«Σταμάτα να μου την λες συνέχεια ρε Βαλάντη! Κάθε πέντε λεπτά μου την λες! Αν δεν με θέλεις, να με διώξεις! Δεν μπορώ άλλο πια! Τι είναι αυτό το πράγμα πια που κάνεις» αναφώνησε εξοργισμένος ο Γιάννης Χατζηγεωργίου. «Δεν μπορώ! Σταμάτα, Βαλάντη, σε παρακαλώ! Σταμάτα! Με έχεις βάλει στη μπούκα… Δεν μπορώ, λυπάμαι».

«Σε ποια μπούκα σε βάλαμε;» αναρωτήθηκε με τη σειρά του ο Βαλάντης. «Σταμάτα να κάνεις τον ξερόλα τουλάχιστον. Όταν κάνεις τον ξερόλα θα αναλαμβάνεις και τις ευθύνες σου. Έτσι είναι οι προπονητές! Αναλαμβάνεις κάτι και κάνεις λάθος; Αναγνωρίζεις το λάθος σου».Για την Survivor ιστορία, βέβαια, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου αναγνώρισε το λάθος του με αποτέλεσμα οι περισσότεροι από την ομάδα των Διασήμων να συμμερίζονται την στάση του, σε αντίθεση με τα φωναχτά καμώματα του Βαλάντη.

Read More

And More