Survivor: Εκτός ορίων ο Τάκης Καραγκούνιας με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ – «Σου απαγορεύω να μου μιλάς»

Μετά την μίξη των ομάδων οι παίκτες έχουν ξεκινήσει να βρίσκουν σιγά σιγά τα πατήματά τους στις νέες τους ομάδες, ωστόσο, όσο το παιχνίδι φτάνει προς το τέλος τους, οι εντάσεις ανάμεσα σε κάποιους παίκτες γίνονται ολοένα και περισσότερος.

Πρωταγωνιστής για μία ακόμη φορά, ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος είχε έναν έντονο διάλογο με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ

Οι δυο παίκτες από την πρώτη μέρα που συναντήθηκαν είναι στα μαχαίρια, καθώς και οι δύο είναι πολύ έντονοι χαρακτήρες.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μιλώντας στην κάμερα δήλωσε: «Μόνο με έναν άνθρωπο δεν μπορώ να επικοινωνήσω και ξέρετε όλοι ποιος είναι αυτός. Έχω προσπαθήσει πάρα πολλές φορές να βρω κώδικα επικοινωνίας, αλλά προφανώς δεν υπάρχει για τον Τάκη. Ξυπνάει το πρωί θέλει να μιλήσει πρώτος, κοιμάται το βράδυ θέλει να μιλήσει τελευταίος, Μαλώνει με όλο τον κόσμο. Όλοι με σέβονται έξω και ήρθα εδώ να μου μιλάει έτσι ο Τάκης».

Ο Τάκης Καραγκούνιας αφού απαγόρευσε στον Κωνσταντίνο να του μιλάει είπε χαρακτηριστικά: «Τρέχω για όλους, παίζω για όλους, έχω κουραστεί πλέον, πρέπει να κοιτάξω λίγο τον Τάκη γιατί στο μαραθώνιο που λέγεται Survivor, θέλω να τερματίσω. Πρέπει να προσέχω τι λέω και τι κάνω, γιατί έχουν μπει άτομα μέσα που ήρθαν να κάνουν το δικό τους σόου και αγωνιστικά είναι ανύπαρκτοι και το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι σόου και ίντριγκες».

Read More

And More