Survivor: Έχουν οι παίκτες οδοντόβουρτσες και ξυραφάκια;

Το Survivor έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, γεγονός που επιβεβαιώνεται από τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει. Οι σκληρές συνθήκες διαβίωσης στον Άγιο Δομίνικο αλλά και οι αγώνες στο στίβο μάχης έχουν κεντρίσει την προσοχή μας. Και όσο οι εντάσεις και οι καυγάδες ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων μεγαλώνουν τόσο οι απορίες για την καθημερινότητα τους εκεί αυξάνονται.

Μερικά από τα πιο συχνά ερωτήματα που δέχονται οι πρώην παίκτες του reality επιβίωσης αφορούν στο μπάνιο, την τουαλέτα και τη προσωπική φροντίδα. Είναι πλέον γνωστό ότι οι διαγωνιζόμενοι κάνουν μπάνιο στη θάλασσα ενώ για τις φυσικές ανάγκες τους επισκέπτονται τη ζούγκλα. Σχετικά με την υγιεινή και το αν διαθέτουν οδοντόβουρτσες και ξυραφάκια, την απάντηση έδωσε η Ελένη Χατζίδου.

Η τραγουδίστρια – που είχε συμμετάσχει στο δεύτερο κύκλο του Survivor – απάντησε στο “φλέγον” ερώτημα μέσα από το προφίλ της στο Instagram, γράφοντας: “Την 15η ημέρα μας έδωσαν οδοντόβουρτσα και ξυραφάκι. Εε, ναι παιδιά είπαμε”.

Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More