Survivor: Φίλος του Κρις Σταμούλη εξηγεί για την περιβόητη δήλωση με το “πλάσιμο” των γυναικών

O Kρις Σταμούλης είναι ένας από τους παίκτες που συμμετέχουν στη φετινή ομάδα των μαχητών του φετινού Survivor. Ο δικηγόρος του ριάλιτι επιβίωσης είναι από τα πρόσωπα που έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα κυρίως λόγω της δήλωσης που έκανε για τις γυναίκες σύμφωνα με τον οποίο χρειάζονται “πλάσιμο”.

Το πρωί της Κυριακής, στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου μίλησε μέσω skype ένας από τους φίλους του Κρις Σταμούλη, ο Γιάννης Κοτταρίδης ο οποίος εξήγησε τι μπορεί να εννοούσε ο μαχητής του φετινού Survivor ο οποίος όπως είπε θα ταίριαζε πολύ με την Κάτια Ταραμπανκό.

“Ο Χρήστος ήταν ένα πάρα πολύ ήσυχο παιδί. ‘Αρεσε πολύ στις γυναίκες, ρωτούσαν να μάθουν για αυτόν. Σε ότι αφορά τις γυναίκες και το ότι θέλουν πλάσιμο, ο χαρακτήρας του Κρις δε συμβαδίζει με όλο αυτό που έχει βγει προς τα έξω. Ο Κρις είναι ένα πολύ ευγενικό παιδί και σίγουρα δε θα το έλεγε έτσι. Ο Χρήστος πιστεύω πως θα ταίριαζε πολύ με την Κάτια…. τουλάχιστον εμφανισιακά. Αν μπείτε στο προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι περισσότερες φωτογραφίες του είναι χωρίς μπλούζα. Αν και απόφοιτος της Νομικής, έχει αποφασίσει να αφοσιωθεί στη γυμναστική και μόνο. Φέτος πιστεύω πως θα γίνει ανατροπή και θα κερδίσει το παιχνίδι, έχει μια πολύ ηγετική προσωπικότητα και είναι πολύ αληθινός” ανέφερε ο φίλος του Κρις Σταμούλη.

Read More

And More